• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Yukarıdakı 3 fotoda vetmanın dıĞer sayfalarda var zaten kızlar .. Bakarsanız gerılere bulabılırsınız .. Sızın ıÇın bulup ekledım ben =)=)

vetman hep biz sana bişeyler soruyoruz ve sen yardımcı oluyorsun yorum yapıyorsun =)=) bu kezde ben bi yorum yapmak itedim =)=) lenslerin hepsini gördük sende .. ama bence sana en çok esmeraldalar yakışıyor =)=)

burda hangi lens varr kafam karıştı ...
resimlerin üstüne yazsaydınız kşkee..
çok takip edemediğim için mesajları hangisi hangisi bakınca anlayamadımm..

tek esmeraldayı anladım cidden zaten o güzel durmuşş..

ya vetmanda esmeraldalar ne güzel duruyor.
vetman sanada her renk yakışıyor valla.
ne taksan çok güzel oluyor

ne biliyim tuğba ben mavi istiyorum koyu mavi.topiz biraz açık mavi.ben çok cart belli olsun istemiyorum
iyice belli belirsizde olmasın tabi. koyu kahveye yakın gözüm sarışınım yani boya sarı tabi normaldede kumralım

icelara taktım vetman uzaktan çekilmiş ice fotolarını da koysa görsem içim rahatlıcak çook
naturalide beğenmiştim ama vetman pek iyi durmaz dedi

ama kimsede okypete kadar doğal durmuyor bence topazio ütün olarak saç rengiyle ten rengiyle bence pinax dada süper olur tipine gitme meselesi.Ama doğallık yani genetik olarak olma olasılığı benim için türk toplumunda iyi bir oranda ela göz var ama mel tonunda değil ama açık kahve gözde melin duruşundakine benzer çok doğal göz gördüm.yeşil olarak esmeralda belirgin ama cırtlak değil anlatmak istediğim buşutarafagitti

$Esmerkoyu2.jpg
Burda flaşsız gözümün içine kadar soktum

hayır canım anlamıyorlar eşim dışında beğenmeyen olmadı oda lens sevmiyor.alışveriş yaparken göz kalemi için kız

-açık gözlülere bu renk gider dedi ama hani lensinize yakşır derler genelde anlamadı ykmde

hayır canım anlamıyorlar eşim dışında beğenmeyen olmadı oda lens sevmiyor.alışveriş yaparken göz kalemi için kız

-açık gözlülere bu renk gider dedi ama hani lensinize yakşır derler genelde anlamadı ykmde

yakından anlaşılmıyosa çok iyi ya.soloticanın yapısını çok merak ediyorum ciddi.damarlık olmadığı için anlaşılmıyo sanırım

Back