• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ne biliyim tuğba ben mavi istiyorum koyu mavi.topiz biraz açık mavi.ben çok cart belli olsun istemiyorum
iyice belli belirsizde olmasın tabi. Koyu kahveye yakın gözüm sarışınım yani boya sarı tabi normaldede kumralım

cnmmm görmemişim şimdi gördüm afedersin =)=)
cnm bencede sölediğin gibi azul cart geliyo banada ..
Koyu kahve göze yakışırmı bi yorum da yapmak istemiyorum aslında çünki hiç kullanan olmadı sitede ..
Biraz riskli ..
ıce gelince ben hiç beğenmiyorum =)=) hatta vetmenda bi ara birine yazmıştı tavsiye etmediğini ..
Sen topazioda sevmiyomuşsun =)=)
geriye ne kaldı valla bilemiyorum ..
Okypetenin eklediği ton nasıl cnm ??
Yani bence ıce dan daha iyi .. Ben ıce sı sadece aık renk gözlerde beğeniyorum ..
Sen kumralım demişsin ya .. Muhtamalen ten renginde çok güzeldir ..
Neden verde marin ( okypetenin eklediği ) yada topazio düşünmnüyosun ..
Yada grafite mesela ..

arkadaşlar daliahcığım,solotica verdemarine almış.
Ben bayıldım.
Onun izniyle buraya resmini koyuyorum.
çok doğal duruyor.belki merak eden olur bu rengi diye..
çok doğal ve güzel durmuş. Ben bayıldım.

[ımg]http://img202.imageshack.us/img202/3295/daliah.jpg[/ımg]

çok hoş geröektende .. Arkadaşında gözü tam koyu değil di yalnış hatırlamıyorsam eğer .. Biraz açık renkti .. Topazio yeşillenmişti sende olduğu gibi canım .. Ve bi şey yansımamı yapmış acaba .. Pupili tam net diil sanki ..

Livess bak sana dediğim işte .. ıce dan daha çok beğeniyorum ben bunu ..ıce çok soğuk diil mi ya .. Banamı öyle geliyoki ..

benim göz rengime yakın daliahında gözleri.
açık yani.
ondada topazio bende olduğu gibi ,yeşilimsi mavimsiydi.
okyanus yeşili gibi.
dediğine göre bunda mavilik daha hakim.

arkadaslar nc mel düsünenler icin bende bi ekleme yapim...

flashsiz cekim

Eklentiler

• $Bildd 015.jpg
    $Bildd 015.jpg
    5,1 KB · Görüntüleme: 30
arkadaşlar daliahcığım,solotica verdemarine almış.
ben bayıldım.
onun izniyle buraya resmini koyuyorum.
çok doğal duruyor.belki merak eden olur bu rengi diye..
çok doğal ve güzel durmuş. ben bayıldım.

daliah.jpg

bu number one olmuş yaa harikaaa...
göz renki snaırım koyu kahve öleyse çifte muhteşem bu akdarr güzel bir renk yaptığı içinn..:lepi:

Son düzenleme:
bu number one olmuş yaa harikaaa...
göz renki snaırım koyu kahve öleyse çifte muhteşem bu akdarr güzel bir renk yaptığı içinn..:lepi:

CNM YOK DİİL .. ARKADAŞIN GÖZLERİ OKYPETE GİBİ AÇIK RENK .. AMA YİNEDE GERÇEKTEN GÖRDÜĞÜM EN GÜZEL VERDE MARİN .. ÇOK YAKIŞMIŞ ..sositosositosositososito

gorsel49549p6v1p10.jpg

Lives sana söz verdiğim kendi gözümde charm ıce fotoğrafı gün ışığında flashsız charmlar laciverte bakan bir mavidir.Verde marineler adı gibi marine turquaz mavisidir.Fotoğraf çok çok yakın çekimdir.
Daliahcığımın verde marineleri çok yakışmış güle güle kullansın:))

Son düzenleme:
Back