• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ice güzel yaa sağoll vetmancim canım benim çekmişken şöyle uzaktan da çekseydin uzaktan çok belli belirsiz mi diye fikir oluşurdu en çok uzaktan hiç belli olmaz diye korkuyorum vetman

vetman charm ice de çok yakışmış sana :nazar:
acaba nc ice nasıl olur ki..
bu arada kızlar ne kadar çok şey yazmışsınız bugün çok zor oldu takip etmek iş güç CADIARZU

flamingoo okypetenin eklediği fotoyu gördünmü cnm .. verdemarine .. çok hoş olmuş çok yakışmış dimi .. senin gösler koyumuydu cnm ??

vetmancım çok guzel durmuş ama herkeste bu kadar koyu durmaz degil mi bir de fot.lar incelerdigim kadarıyla çember bir yerde kalın duruyor bi yerde ince neden oyle ki ...bende okytepe kı gibi dursun istiyorum oooooof cemberli seriden mi deseneydim keske

ben hiç böyle verde marine görmemiştim çok beğendim güzel olmuşş meller arasındada nc daha güzel geldi ama cor da fena değil göz koyu olunca daha güzel ççookk teşekkürler tuğbacımmm

berry melin renginin belli olmamasını nerden çıkardın sen? gün ışığında yeşil, akşam ya da loş ışıkta ela duruyor.

okypetecim bu arada daliahın lenslerine bittim. verde marine çok güzelmiş aslında çok korktuğum bir renkti. diğer forumda verde marine kullanan biri bana tavsiye etmemişti. Çok dikkat çekici ve okadar doğal durmuyo diye grafite önermişti. ama daliahta çok çok güzel durmuş. keşke yine burda olsa da kendisi fikirlerini paylaşsa :(

pineapples çok tşk ler canım sana da çok yakışacağına eminim :)

arkdaslar işyerındeyken pek gıremıyorum yardımcı olmussuuz cok saolun ewet vetmaan esmeralldalar gercekten cok yakısmıs bende ztn beğenırım esmeraldaları ala kararsız kalmıstım ama gerckten sende cok hos durmus ıns bendede ole olur zıra sac rengımız twn rengımız olsun uyusuyor gıbı baya.bakalım sanırım bende esmeralda alıcam saolun akrdslar

benim gördüklerim çok koyu ve sırf charme olunca irileşmesinden hıımm bu lens diyorum.Bu benim fikrim bence belli belirsiz açık kahve göz dışında.

resimlerden değilde birebir görsen beğeneceğine eminim. radikal değişiklikleri seviyorsan, seni tatmin etmeyebilir. ama onun dışında ne haresi öle dikkat çekiyor ne de belli belirsiz bir renk değişimi sağlıor. gayet deiştiriyo göz rengini.

okypetecim bu arada daliahın lenslerine bittim. verde marine çok güzelmiş aslında çok korktuğum bir renkti. diğer forumda verde marine kullanan biri bana tavsiye etmemişti. Çok dikkat çekici ve okadar doğal durmuyo diye grafite önermişti. ama daliahta çok çok güzel durmuş. keşke yine burda olsa da kendisi fikirlerini paylaşsa :(

pineapples çok tşk ler canım sana da çok yakışacağına eminim :)

evet canım.
bende çok beğendim.
daliah umarım yine aramıza döner. özledik burada onu.

vetman kusucak artık benden ice ın uzaktan görünüşünüde bir görsem keşke.vetman sen çekmiştin ya mellerini uzaktan öyle yani

arkadaşlar daliahcığım,solotica verdemarine almış.
ben bayıldım.
onun izniyle buraya resmini koyuyorum.
çok doğal duruyor.belki merak eden olur bu rengi diye..
çok doğal ve güzel durmuş. ben bayıldım.

daliah.jpg

yeni farkettim cok yakışmış cok begendim yeşil mavi gibi çok hoş durmuş grafiteyede biraz benzettim aslında
daliah tekrardan aramıza geri donse nasıl guzel olur opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
yeni farkettim cok yakışmış cok begendim yeşil mavi gibi çok hoş durmuş grafiteyede biraz benzettim aslında
daliah tekrardan aramıza geri donse nasıl guzel olur opuyorumnanaktan

çok güzel değilmi canım.
keşke dönse....
umarım bir gün döner..

Back