- Konu Sahibi White Mocha
-
- #3.881
bence sedefe gelen mel lenste hata var.sedefbyo hakkatten ya nc mel demi bunlar ?? ocre desen neysede meller niye o kadar kapalı çıkmış .. gözlerin mi çok koyu acaba .. ama yinede ilk defa böle bi mel görüyorum .. haa kötü diil bak .. ama farklı diğer mellerden ..
kayma gibi bişeymi var cnm ? bide nc serisinin pupili daha minik olmuyormu ? kenarlarla ortasınaki pupildenmi kaynaklı bilmiyorum ama bi tezatlık var .. kenarlar ok açılmış ama ortalar çok geniş kahve görünüyor ..
o nie öyle olmuş ..
kafam karıştı bak ..
gg dan aldım v....m dan
kıslar solotıca almayı dusunuorum gozlerım koyu kahve sayılır.ama cok yesıl yanı cırtlak koyu bır yesılde ıstemıyorum sanırım esmeraldalar boyle duuruyor cunku.en onemlısı ıse doğal durabılmesı asılnda.bu arada sac rengım fındık kabuğu rengınde acık kumral gıbı yanı ten rengımde acık baya hangı lensı tavsıye edersınız daha once lens kullanmadığım ıcın cok karasızım yardım plss
Livescim daha önceki sayfalarda charm ıce fotoğrafı koymuştum açıklık derecesi aynen öyle sendede o kadar mavi duracak bence doğal ve güzel bir mavi sende çok belirgin bir mavi istemiyorum demiştin yanlış hatırlamıyorsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?