Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bunlar honeylerrr..
resim programıyla yapmıştımm denemek amaçlı ama çok hoş oldukarı için karar vermiştim almayaa.

bence sedefe gelen mel lenste hata var.
hem boyama hatası
hemde pupil boşluğunun bu kadar geniş olması normal değil.

çok belli.
lenste renkli kısım incecik.
pupil abartılı büyük...
benim fikrime göre o lens, hatalıydı

bence sedefbyo gözün koyu kahve ve mel bu gözde asla yeşilimtrak durmuyor sanki karışık ve doğal olmayan okaliptus rengi gibi soğuk bir kirli yeşil oluyor.koyu kahve göze melin rengi bence hiç olmuyor bir tek charme serisi belki.senin gözünle alakası yok sadece oldukça büyük gelmiş gözüne.bence boyaması kötü denk gelmiş.açık kahve orta kahve gözde mel yeşil ve güzel duruyor.bence cor serisi sana uyabilir.

son resimede baktım sedef, bu lens gözüne acaip büyük gelmiş ya..... normal gözün çok küçük kalmış yanında...

ama niye bazı koyu kahve gözlerde çok güzel durabiliyor berry..tamam fazla belli olmaya bilir yada renk tam olarak net bi renk olmayabilir ama sedefinki bi enteresan ya .. bi sorun olabilir bencede cnm ..
koyu kahve benim gözlerim .. ben hiç düşünmedim meli mesela .. ama zevk meselesi .. kullanan yakıkştıranlar var .. hiç birinde sedefteki gibi bi görüntü görmemiştim ben ..

ay çok üzücü ya .. bi haves alıpta hüsrana uğramak .. sedef sen neden satmadın peki lensleri ?? madem gözüne çok büyük geldi .. satsan keşke başka bi lens alıp kullanırsın bitanem ..

Sedefcim lensleri aldıktan sonra böyle sorun yaşayınca doktora gittiğini doktorunun hem senin göz çapını ölçtüğünü hemde lenslere baktığını söylemiştin.ve göz çapın küçük olduğu için doktorunun bu lensleri kullanamazsın dediğini söylemiştin bana ben öyle hatırlıyorum.
Hatta doktorun bu lensler hiç sana olurmu ?demiş bana öyle söylemiştin.
Sen lensleri elden çıkardıktan sonra alan kişi sana dönmediğine göre buda lenslerde doktorunun dediği gibi bir problem olmadığını gösteriyor.Senin göz çapına soloticalar uygun değil sen diğer serileride alsan büyük bir ihtimal diğerleride kayacak sende.Senin kullanman gereken lensler 8.4 civarında olmalı..

Son düzenleme:
Livescim daha önceki sayfalarda charm ıce fotoğrafı koymuştum açıklık derecesi aynen öyle sendede o kadar mavi duracak bence doğal ve güzel bir mavi sende çok belirgin bir mavi istemiyorum demiştin yanlış hatırlamıyorsam..

kıslar solotıca almayı dusunuorum gozlerım koyu kahve sayılır.ama cok yesıl yanı cırtlak koyu bır yesılde ıstemıyorum sanırım esmeraldalar boyle duuruyor cunku.en onemlısı ıse doğal durabılmesı asılnda.bu arada sac rengım fındık kabuğu rengınde acık kumral gıbı yanı ten rengımde acık baya hangı lensı tavsıye edersınız daha once lens kullanmadığım ıcın cok karasızım yardım plss

Son düzenleme:

cnm istediğin böyle bir yeşil mi :

BUNLAR CHARM MEL..

sedefin lensiyle ilgili doktoru ona uygun olmadığını söylemişti, forumu iyice takip etmiştim o zaman çünkü bende göz çapımdan dolayı ya banada olmazsa diye korkuyordum..
Benim 8.6 göz çapım ve 8.7 çapı olan soloticalar bana çok iyi oldu..

ki şunuda ekleyim. okypete nin göz çapı 8.2ydi ve onda da solotica çok güzel oluyor. Hatta ben bunu öğrenince çoook şaşırmıştım..

Yani kimde nasıl olcağı çok belli olmuyo.. Kimisi var 8.2 çap ile mükemmel duruyo, kimisinede 8.7 çap ile olmuyor..

Ki bende sedef ile aynı şekilde aldım, lensim hatalıydı ve 1 gün içinde değiştirildi çünkü gerçekten 100% hatalıydı yani..

şunu da eklemek istiyorum arklar.. lensi almadan önce iyice aldığımız yeri iyice araştıralım, öyle rastgele almayalım..

Ben çok memnunum zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet doğru hatırlıyosun ama geçenlerde dediğim 2,3 ay önce rainbow ocean diye bir mavi lens almıştım.aman allahım hiç bellideğil koyu siyah dersin uzaktan sanki anlamadım dibine girince belli. Bu da o kadar belirsiz değil dimi:1closedeyes::1closedeyes:

Livescim ıcelar o kadarda koyu değil gözünde değişiklik sağlar.Ama uzaktan belli olmaz tabiki bazı uzaktan çekilmiş fotoğraflarıma bakıyorumda esmeraldalar bile belli olmuyor gözümde ki değilki ıcelar belli olsun.Benim yüklediğim ıce fotoğrafını gördün çok çok mavi değildi ama çok doğal bir mavi topazio kadar belirgin bir mavi değil .Ice lar ve graphiteler çok belirgin maviler değildir.Eğer daha belirgin maviler düşünüyorsan topazio yada verde marine derim :)

Kızlar bunlarda bir kaç gün önce çektiğim charm mel fotoğrafları farklı lenslerle.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…