Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sizi bilmem ama sadece vetmanda meller böyle duruyor genelde ben k.kahve gözde doğal bulmuyorum meli.esmeralda cırtlak bir yeşil değil bu arada .en az topazio kadar doğal.mavi olunca doğal :yeşil olunca cırtlak ben anlamadım gitti bu mavi göz aşkını bizdeki....milletin saçlarını esmer yapıyor mavi topazio takıyor bakıyorsun ten koyu sizce doğal mı ?hayır sadece göz kısmına bakınca hoş o kadar.....bütünde bence olmuyor.topazio çok güzel bir renk mavi tonu harika ama bu her takanın mavi gözlü sanıldığını ve doğal olduğunu göstermez.lens güzel ama herkese gitmiyor bence.

katılıyorum berry .. bencede esmeralda son derece süper bir lens .. vetmandada sendede duruşu çok güzel .. hatta bence senin lensler solisyondan sonra biraz koyulatı ya .. daha bile güzel oldu bence =)=)

aaa gerçekten miii .. çok sevinirim berry .. ben dikmendeyim ama 10 dakkada inerim dolmuşla polis evindeyim cnm .. sana telimi vermiştim duruyorsa arayıp haber verirsen yarın bi şekilde izin alıp mutlaka gelirim çok sevinerekten =)=)

Berry çok sağol lens aynı lens:))Sen beni seviyorsun diye yakıştırıyorsun diycem o zaman:)
Sağol yoksa lens aynı lens herkezde aynı duruyor:)

Crs daha açık yeşil istiyorsan önerim kesinlikle esmeralda çok daha açık yeşil olduğuna emin olabilirsin..Hatta esmeralda en koyu gözleri bile yemyeşil yapabiliyor..

bu lenslerin konkavlığı üç seride de aynı mı?cor daki ben beğendim acaba hepsinde aynı mı?yoksa diğerleri daha mı bombeli?

arkadaşlar adriana lima nın göz rengi soloticanın hangi çeşidiyle benzerlik gösterir? resmli örnek sunablr misniz? mesela topazio olablr mi??

Adriana Lima nin göz rengi bence quartzo ile topazio nun arasinda bi renk... o rengi yakalamak zor ... Allah vergisi iste, süper bi renk :hulya:

Ben kızıl saça yeşil lensi çok yakıştırıyorum.Ten renginde açıksa crs benim sana önerim soloticada esmeraldadır.Ben kendimde esmeralda kullanıyorum benim vazgeçemediğim bir renk esmerladalar.Koyu kahverengi gözde bu kadar yoğun bir yeşil rengi başka hiçbir markada yakalayamazsın.Risksiz bir renktir genelde herkeze yakışır esmeraldalar..

vetmancım sendeki duruşu nasıldı esmeraldanın.foto koyabilirmisin?

Benim koyu kahverengi gözümde esmeraldanın duruşu böyle crs ciğim ayrıca fotoğraf gün ışığında flashsız..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…