• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

daha önceden icemint'i merak edenler vardı, hala merak eden var mı bilmiyorum ama bir yazı buldum diyorki:

Soon there will be a new color called "Icemint" which will be a combination of mel and Ice that will create a gray/green color. We will give you the information of how to buy this new color when it is available.

yani icemint mel ile ice ın karışımıymış, bu da gri-yeşil bir renk yaratıyormuş

yani ice da sanırım soloticanın gri lensi oluyorfisfisfis

daha önceden icemint'i merak edenler vardı, hala merak eden var mı bilmiyorum ama bir yazı buldum diyorki:

Soon there will be a new color called "Icemint" which will be a combination of mel and Ice that will create a gray/green color. We will give you the information of how to buy this new color when it is available.

yani icemint mel ile ice ın karışımıymış, bu da gri-yeşil bir renk yaratıyormuş

yani ice da sanırım soloticanın gri lensi oluyorfisfisfis

kararlıyım denemeye canım.göz kocam siyah düşünsene.

vetman duy sesimi daha önce baush lomb mavi kullanıyordum

Livess hoşgeldin :)
Icelar kesinlikle boush lomb lardan daha doğaldır.Ama fotoğraflardaki kadar belirgin bir mavi değiller.Gözlerimde koyu kahverengiye yakın diyorsun.Daha önceki bir çok deneyimlerime dayanarak natural colours ıce önermiyorum.Sende belirgin bir değişiklik yapmayacaktır.Onun yerine daha belirgin renklerden graphite,verdemarine,gibi renkleri düşün derim.Özellikle graphite ıcelardan daha mavi durur..Hele natural colours ıce hiç önermiyorum fotoğraflardaki gibi durmuyor kimsenin alıpta pişman olmasını istemem:)

Son düzenleme:
anladım ne biliyim vetman hoşuma gitmişti çok ya iceların videoları böyle maviyle gri gibi olmaz diyosan doğrudur pişman olanları okudum seni dinlemeyenlerin

bence topazio en az esmeralda ve quartzo kadar dikkat çekici bir lens yani mel kadar doğal durmadığı kesin ama çoğunluk mavi gözü daha bulunması kolay bulduğu için sanırım esmerada daha az doğal bulunuyor.

berry31 rengi çok güzel duruyo öncekinden daha doğal sanki benim çok hoşuma gitti.hangi solüsyonu kullanıyorsun

anladım ne biliyim vetman hoşuma gitmişti çok ya iceların videoları böyle maviyle gri gibi olmaz diyosan doğrudur pişman olanları okudum seni dinlemeyenlerin

Livescim sağol canım güvenin için:))Sen çok belirgin olmasın demişsin o zaman topaziodan ziyade önerim graphite hem mavi hemde çok belirgin değil..
Açıkçası bügüne kadar charm ıce yada cor ıcelardan hiç şikayet almadım herkez çok beğendi.Ancak bügüne kadar n.c ıce alan hiç kimse natural colours ıce ları beğenmedi böylece bendede natural colours ıce bitti:)))Yaşasın ıce mintler:lepi:
Şimdi ıce mintleri bekliyoruz bakalım umarım onlar fotoğraflarda durduğu kadar güzeldirler:))

Son düzenleme:
ben memnunum en zaten esmeraldaya bayılıyorum .yeşil rengi zaten çok severim.ben lensin amacına uygun olarak gözün rengin değiştirmesini seviyorum.renk değiştirmeyen lensin amacı nedir zaten.sen ne alıcaksın

Back