Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sophistik mavi doğaldır bayaa bende yeşil ve mavisi var canım. opuyorumnanaktan

şeker bende mavi yeşil gri hepsini kullandım =)=) zaten türkiyedekilerin en iyisi bence .. birazcık damar var yok değil ama olsun .. şuandada grisi var bende .. bide amazon logongreen var .. onları kullanıyorum .. topazio istiyorum ya bakalım .. sabredebilirsem =)=)

sophistic damarlımı elası varmı

sophistic birazcıcık damarlı ama elasında belli bile olmuyor o damarlar .. benimde bi arkadaşım kullanıyor .. baıldım bende .. doğallığına diyecek yoktu doğrusu .. ben elasını kullanmadım ama onda gördükten sonra düşündüm .. aslında amazon la sophistic aynı dokuda olduğu için .. renkleride hemen hemen aynı olduğu için amazon ela alabilirsin bence . 3 aylık beğenmezsen üzülmezsin en azından .. beğenirsen de sonra sophistic e dönersin ..ankaradada her yerde var heralde ya testrı .. eğer denemek istersen tanıdık lensçim var .. deneyebilirsin orada canım .. sositososito

vetman10 rica etsem kendi gözünde topazio fotosu eklemiştin ama bulamadımda kaçıncı sayfadaydı ?? yada eğer zahmet olmazsa tekrar ekleyebilirmisin acaba =)=)

Merhaba kızlar:)Tuğbacım bende bilemiyorum kaçıncı sayfada en güzeli ben size bügün taze taze koyu kahverengi gözümde topazio fotoğrafı çekip ekleyeyim gün ışığında flashsız doğal sizde koyu kahverengi gözde topazionun duruşunu görürsünüz:)))

aa çook teşekkürler .. flamingonun lensleri gelincede her ikimizde ankara olduğumuz için buluşup görüşcez zaten .. ayy çok mu abartıyorum ki acaba =)=) ama napimm .. eğer flamingonun lensleride umduğum gibi gelire inşallah bende hemencik sipariş vercem =)=)

yok yaa o kadarda dil bence bi freshlook la yada b&l la kıyaslanmaz bile ..sophistiktende daha az damarlı bile neredeyse .. ben özellikle elasının güzel olduğunu düşünüyorum .. tabi henüz ben soloticayla tanışamadım =)=) belki bende tanışınca diğerlerini kullanamayabilirim =)=)

yok yaa o kadarda dil bence bi freshlook la yada b&l la kıyaslanmaz bile ..sophistiktende daha az damarlı bile neredeyse .. ben özellikle elasının güzel olduğunu düşünüyorum .. tabi henüz ben soloticayla tanışamadım =)=) belki bende tanışınca diğerlerini kullanamayabilirim =)=)

tabiki freshlook gibi değil. freshlook çok daha fazla damarlı ve yapay. ama soloticayı denedikten sonra bana hak vericeksin. amazon sophistikden daha az damarlı evet elası daha doğal durabilir ama mavisi benim kullanamayacağım kadar yapay ve damarlı. genelde beğeniliyor ama ben beğenmedim. erkek arkadaşım gözüme direk bakamadı o lensim varken. o da zaten 2. ve son takışım oldu.

anladım cnm .. zaten mavi tonu olan hiç bi lens fazla doğal gelmiyo bana .. yeşil yada elayı tutturabiliyorlarda bi türlü mavinin tonunu yakalayamıyorlar gibi geliyor bana .. inş.. soloticadan memnun kalırım .. hayırlısı bakalım ..

Kızlar merhaba:)Tuğbacım işte size söz verdiğim koyu kahverengi hatta siyah gözde gün ışığında topazioların fotoğrafı tek gözümde olduğu için biraz itici gelebilir çünkü iki göz arasında çok fazla bir ton farkı var:))Ama ben çok beğeniyorum topazioları koyu renk gözü masmavi yapabiliyor :))

Son düzenleme:
Evet Didemcim bende çok beğeniyorum topazioları hemde doğal göz rengim o kadar koyu olmasına rağmen masmavi yapıyor gözlerimi beni tanımayanlar lens olduğunu anlamıyorlar:))

Zaten bu yakın çekim özgecim flashsız gün ışığında duruşu özellikle yakından flashsız çekiyorum fotoğrafları soloticaların dokusunu görebilmeniz için benim çektiğim bütün fotoğraflar yakın çekim flashsız yani topaziolar en yakından böyle görünüyor:)

doğal duruyo kahverengi gözü de açmış:) mellerden sonra bunu düşünebilirim..ama ben kumralım yaaa :sinifsinif:mavi gidermi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…