Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

her ne kadar başta beğenmesemde hidrocor mel hoşuma gitti youtube ta .genelde o beyazlara gitmiyor diye bir kanı var mı ben mi yanlış anladım.çünkü aslında renkli gözlü insanların %90 ı beyaz ve açık buğday tenli.ben hiç esmer olupta mavi turkuaz yeşil gölü görmedim.melezler hariç ki brezilyada melez çok o yüzden quartzo onlarda göze batmıyor.bende bir melez (boşnak-selanik-türk) olarak bizim ailede yeşil ela gözlü çok fazla.

hayırlısı bakalım şöyle değişik ice verde falan olsada onlara baksak mel imparatorluğundagibiyiz türk kızlarının gözü ne renk olur cevap:kahverengi ela ve mel (5yıl sonra)laelaelaelaelae

valla geç olsunda cidden yeterki güzel olsun hem beklemeye hem ödediğim paraya deysin eyvahedigeldismile

yinede keşke gelseydi ..

tuğbaa sen ne yaptınn?

inşallah cnm ya hakkatten ödediğin parayada değsin .. o paraya bi çok markadan lens alınabilir .. denemeden aldın =)=) cesaret .. ben gösteremiyorum mesela .. sende görüyümde hemen sipariş vercem .. inşallah güzeldir beğenirsin .. beklemek ne kötü demi ya .. sositosositosositosositoneyse sabret inşallah beklediğimizden de güzel bişi çıkar .. eyvahedigeldismileeyvahedigeldismilegünü bellimi peki ne kadar gecikecekmişş _??

ya gönül git bi tane sophistik blue al diyo sonunda sabredemeyip alcam bi tane mavi .. mavi lens istiyorum bende artık bakalım .. flamingonunki gelsin bende sonra karar vercem .. herkes lensleniyor .. =)=) bi ben kaldım eski lenslerle =)=)

sophistik mavi doğaldır bayaa bende yeşil ve mavisi var canım. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…