Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

okypete charm ın haresinden memnun musun? melde nc mi charm mı önerirsin bana. opuyorumnanaktan

ben mel de nc nin daha doğal duracağını düşünüyorum ama .. bilemem yanii .. mel çok doğal ve abartısız bi renk .. bende çok beğeniyorum .. ve bence en risksiz olanı =)=) nc daha uyumlu gibime geliyo ..

okypete charm ın haresinden memnun musun? melde nc mi charm mı önerirsin bana. opuyorumnanaktan

melin ikisindede güzel duracağını düşünüyorum.
pinaxta nc ler çok güzeldi. dideemdede charmlar. charmın haresi bende ,kötü durmadı. yani , ncden sonra yadırgamadım. renk koyu olduğundan da olabilir. ice olsaydı belki daha dikkat çekerdi.

Son düzenleyen: Moderatör:

şimdi alcak olsan grafitenin nc sinimi yoksa yine charm ını mı alırdın canım?

kıvılcım bu pretty ler nasıl ben hiç görmedim

canım okypete kullanmıştı onları
çok memnun kalmıştı
çok doğal oldupunu söylüyordu resminide gördüm çok doğallar gerçekten
ama numaralısını bulamadığndan artık alamıyormuş
ben bazı sitelerde numarasıznı bldum
ben numaralı lens kulanmyıorum
o yüzden alabilirim
ve en kısa sürede alıcam inşallah

mesela ben sanırım mel de nc grafite te charme alıcam göz rengim çok koyu değil grafite sırıtmaz umarım gerçi ben koyu mavi gri tarzı bir renk istiyorum

quartz da bir taş topazda zaten esmeraldada zümrüt ben biliyordum aqua marine de topaza benzer kaydirigubbakcemile2

flamingooo senden daha heycanlıyım neredeyse ya .. yarın mı gelecekmiş topazioların ..

canım netten baktım gönderilmek üzere eklenmiş, bilmiyorum bakalım ne zaman gelicek fisfisfis

flamingo süpersin ben maden mühendisiyim kaydirigubbakcemile5

oo o zaman sen çok iyi biliyosundur kaydirigubbakcemile2

bi de o grafite taşını bende pek beğenmedim, ama topaz ve emerald süpeeer hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…