• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

umarım benimki güzel olur ama canım en azından bende kötü olursa sen almazsın kaydirigubbakcemile2

umarım canım.. senin göz rengin ve çapın neydi canım? açık kahve mi rengin?
benim çok açık diil rengim göz çapım da 8,6 umarım sorun olmazz :uhm:

koyu kahve canım benim göz rengim çapımda 8.6..
iddialı renk arıyorsan memnun kalırsın cnm topazodan..

evet cnm ya seninki büyük şanssızlıktı .. şu an ne kullanıyorsun aldın mı bişey ?? şu yeni çıkan adoreler nasıldırki .. bende onları çok merak ediyorum ..

ben adorenin eski serisini kullandım adore bi tone yelow
of ya dokusu muhteşem ötesi ama rengi maalesef açmadı gözümü çok fazla
şuan freshlook gry kullanıyordum ama bir tanesi gözümde yırtılınca yenisini almadım
b&l gry lenslerimi iice bi koyulaştırdım optee free ile
şuan onları kullanıyorum canım.damarları olmasa rengi muhteşem oldu ama şu damarları yokmu yaa
herzaman kullanmıyorum zaten yeni lens alana kadar idare ediyorum
şuan aklımda solotica graphite ile prertty gry var
karedi kartımın kesim tarihini bekşiyorum
ikisinden birini alıcam muhakkak

bu 8,6 lara takılmayın kızlar diametreniz yani 14,2 olan ortalama bu çok nadir bunun çok altında oluyor.base curve dediğivereliniortak gözde eğrilik çapı denen 8,7 ,8,2 ,8,5 de olabilir bu lensin çapı eşim doktor ordan biliyorum çok küçük olmadığı sürece gözünüze uyaaaar takmayınnnnn

daha öncede yazdım kızlar başkasına göre gözünüzü kıyaslamayın şunu yapabilirsiniz fresh look b&l deneyin gözünz belli eder lensler nüfusun ortalama gözüne göre yapılır adı üstünda ortalama optimum nufusta 8,7 lerrde var 8,6 larda 8,3 lerde:lepi:

daha öncede yazdım kızlar başkasına göre gözünüzü kıyaslamayın şunu yapabilirsiniz fresh look b&l deneyin gözünz belli eder lensler nüfusun ortalama gözüne göre yapılır adı üstünda ortalama optimum nufusta 8,7 lerrde var 8,6 larda 8,3 lerde:lepi:

iyiki 8,3 diil canım :1shok: o zaman hiçhoş durmazdı sanırım

büyük olmaz canım merak etme.benimde 8,6 . 8,7lik sophistik kullanıyorum.doktorumda rahat kullanırsın dedi zaten.
iyi o zaman canım umarım dediğin gibi olur.. artık bi öyle diyorum bi böyle kafam çok karıştı kafamçokkarıştı, bi çok iyi olcak diyorum bi büyük gelicek galiba diyorum kafamçokkarıştı bi gelsin bakıcaz nasıl olmuş kaydirigubbakcemile2

doğru berry.. benim8.2.
charm ve nc dede sorun olmadı. çok rahat. ne kaydı ne büyük geldi. ne battı, rahatsız etti. tam geldi..

Son düzenleyen: Moderatör:
ben hiç bilmiyorum kızlar ölçülmedi hiç .. ama kullandığım lenslerde öyle bi problem yaşamadım .. bi çok farklı marka kullandım ama ?? bi sorun olacağını bende düşünmüyorum .. o neye göre değişiyor olabilir peki ?? kıvılcımda 8.6 ya bile büyük gelmiş, okypete 8.2 ye tam gelmiş.. çok enteresan .. bunun bi sebebi olmalı ama =)=) benm aklıma bişi gelmio ..

Back