- Konu Sahibi White Mocha
- #3.461
makineyle ile bakılıyor göz doktorları bakıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banada göz bebeği dışına fırlicak hissi veriyo .. boyama süperr de .. çok kalın görünüyo demi ya..
makineyle ile bakılıyor göz doktorları bakıyor
umarım benimki güzel olur ama canım en azından bende kötü olursa sen almazsın kaydirigubbakcemile2
umarım canım.. senin göz rengin ve çapın neydi canım? açık kahve mi rengin?
benim çok açık diil rengim göz çapım da 8,6 umarım sorun olmazz :uhm:
evet cnm ya seninki büyük şanssızlıktı .. şu an ne kullanıyorsun aldın mı bişey ?? şu yeni çıkan adoreler nasıldırki .. bende onları çok merak ediyorum ..
koyu kahve canım benim göz rengim çapımda 8.6..
iddialı renk arıyorsan memnun kalırsın cnm topazodan..
benimde 8.6 ya banada büyük olcak demekki :1no2:
daha öncede yazdım kızlar başkasına göre gözünüzü kıyaslamayın şunu yapabilirsiniz fresh look b&l deneyin gözünz belli eder lensler nüfusun ortalama gözüne göre yapılır adı üstünda ortalama optimum nufusta 8,7 lerrde var 8,6 larda 8,3 lerde:lepi:
iyi o zaman canım umarım dediğin gibi olur.. artık bi öyle diyorum bi böyle kafam çok karıştı kafamçokkarıştı, bi çok iyi olcak diyorum bi büyük gelicek galiba diyorum kafamçokkarıştı bi gelsin bakıcaz nasıl olmuş kaydirigubbakcemile2büyük olmaz canım merak etme.benimde 8,6 . 8,7lik sophistik kullanıyorum.doktorumda rahat kullanırsın dedi zaten.
hepinize harika olacak eminim yeterki teninize tarzınza makyajınız uysun
bu arada okypete yanlışsam düzeltsin 8,2 ama lensi güzel duruyor
esmeralda en riskli en tartşmalı en soğuk bulunabilen renk
doğru berry.. benim8.2.
charm ve nc dede sorun olmadı. çok rahat. ne kaydı ne büyük geldi. ne battı, rahatsız etti. tam geldi..