- Konu Sahibi White Mocha
- #3.441
topaziodan dahamı mavi yoksa dahamı yeşil sizce.. ben bunuda beğendim..
canım çok yapay duruyo ya. :umursamaz:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
topaziodan dahamı mavi yoksa dahamı yeşil sizce.. ben bunuda beğendim..
yok yok topazio canim kullaniorm onlara diom baktini onlar koyu renkte mass mvi yapio
pineapples , berry beğenmediniz yani.... ya o zaman tamammen unutuyorum ıcemint i doğru banada topazio kadar doğal ve sıcak gelmedi bakınca..
iştee benimde bütün derdim o.. acaba yakından nasıl die tereddütteyim hep.. renk süperr lafım yok aslaa .. ama bi fotoya bakıyorum çok farklı diğeri daha bi farklı bi başkası çok daha farklı =)=) fotolarda topazio die 3-4 farklı ton var .. netteki fotolara çok güvenmiyorum da .. kullanan arkadaşlaın söyledikleri daha çok aklımı çeliyor..
topazio istedim bende.. bekliyorum şimdi bakalım kaydirigubbakcemile2
iceminti bende merak etmiştim demekki fazla beğenen yok CADIARZU
topazio istedim bende.. bekliyorum şimdi bakalım kaydirigubbakcemile2
iceminti bende merak etmiştim demekki fazla beğenen yok CADIARZU
aa hayırlı olsun şekerimm =)=) inşallah beğenirsin çook .. yarın ulaşır heralde eline .. hemen foto isterizzzz ....hihoyyythihoyyyt
benimde valla moralim bozulaçak hem verdiğin parayamı yoksa lensin umduğun gibi çıkmamasınamı hepsi de fena .. ama şimdiye kadar 1 kişi beğenmedi oda kıvılcımdı .. inşallah beğenirsinnn .. yarın gelir heralde .. bende pazara yanındayımm =)=)
evet canım ben beğenmedim çünkü çok fazla iddialı bir lensti topazio
en azından bende öyle durdu
eğer iddialı bir renk arıyorsan beğenirsin
ama ben fazla iddialı lenslerden yana değilim
daha koyu olsun isytiyorum
ve bende çok fazla yeşil durdu hiç mavilik yoktu
ayrıca nc bana büyük geldi
umarım sen bu sorunlarla karşılaşmazsın ki sanmıyorum çünkü sanırım tuğbanın dediği gibi topazioyu beğenmeyen tek kişi sanırım benim forumda =)