Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar ne cok sohbet etmissiniz sayfalar oku oku bitmedi :)
arkhen topazio harika durmus sahsen cok begendim
pinaxcım blue lensi ben göremedim yaa sanırım kaldırdın yada gözümden kaçtı
evet simdi kim ne almaya karar verdi boshayallersmile

iceminti bende begenmedim

Akitracim o öylesine alip denedigim bi lensti, ama cok kötü bi lens dokusu berbat.. disarida hic takmadim takmam da..

Son düzenleme:
valla ben herkes için doğru bir lens olduğunu düşünüyorum.iş o ki bulmak sırf başkasında güzel durdu diye lens almamak lazım.lens sadece göz resmindede seçmemek lazım yüzün tüöünde uyumlu olurmu saçın rengiyle nasıl durur önemli.mesela saçını turuncu kızıla boyamış biri beyaz tenli teğilse yeşil lens asla doğal durmaz renkleri uyar ama çok yapay olur.aynı şekilde çok beyaz saçı koyu birinde gri lens çok sırıtır.bence hayat tarzı makyaj yapma sıklığı saç rengini göz önünde bulundurmadan lens almayın.

doğal bir görüntü olmadığı sürece lens rengi sırıtır.göz kaş arası mesafe de önemli bence gözün yapısı bunları hesaba katmadan ezbere lens almak riskli olacaktır

ama aşağı yukarı kumrallara esmerlere ve sarışınlara gidecek lensler belli ,beyaz tenli birine ,esmere gidecek renkler aşağı yukarı belli....mavi veya yeşil rengi beğenmek önemli değil,önemli olan tonunu tutturmak kendi ten renginin sıcak mı soğuk mu olduğunu da bilmek önemli.size yakışan renkler den sıcak tonarınmı(kahverengi,kırmızı,turuncu,sarı,bordo) ise hazel,ela ve yeşil tonları yakışır.
SoĞUK TONLAR YAkIŞANLAR(MAVı,BEYAZ,TURKUAZ,MAVı-GRı ,FÜME) GıBı RENKLERE DE ıÇıNDE GRı,MAVı OLAN LENSLERAÇIK YEŞıLLER GıDER.

Natural Touch Baby Blue bu lensler yakamozcum:)

ay inanmıyorum şahane lensler hiç lens gibi değil ben yeşilini düşünüyorum naturel touch un tavsiye edermisin canım videolarına falan rastladınmı hiç nette resmini gördüm güzel görünüyo videosuna rastlarsan link atarmısın tatlım kaydirigubbakcemile2

hmmm pinaxcım anladım cnm katılıyorum solotica sana daha cok yakısıyor yerimseniben

berry ben bi dr.ye gitmem lazım ondan sonra alıcam ama daha karar veremedim yaa
yaza kadar idare edecek bi lens bulmam lazım olmadı seffaf alırım soloticaya kadar
boshayallersmile

Pine apples ben daha lensleri almadım ki kaydirigubbakcemile3 karar aşamasındayım canım alırsam tabiki deneyebilirsin

NE KADAR GÜZEL OLMUŞ ÖYLEE .. ÇOK DOĞAL HEMDE TURKUAZ Bİ MAVİSİ VAR..RENKTE ÇOK TATLI..YAKINDAN YADA GÜN IŞIĞINDADA BU KADAR HOŞ DURUYORMU ??:uhm::uhm:

Teşekkür ederim :) yakından çekilen resimler zaten ama yine de en doğal lens bile yakın göz temasında anlaşılıyor,tabi soloticalar bu konuda çok iyi..diğer markalara kıyasla.

çok fena gaza geldim charm mel alıyorummmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…