Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

aynennnn =)=) benmde öyle açık değil baya acı kahve =)=) inşallah güzel olur şeker ya .. vetman dan alıcaz heralde .. bende istemiyorum uğraşmak .. dün kelebek in yazdıklarından sonra garantisi var mı die düşündüm dünde yazdım ama cvp alamadım .. sen vetman la konuştun mu cnm ..

cnm charme gözü iri gösterir derken, iri gözleri küçük gözlere göre daha fazla büyütmüyor :))) yani çap standart zaten 8.7 haresi siyah olduğu için göz olduğundan biraz büyük görünüyor. zaten charme iri gözlerde daha iyi durur. zaten iri gözlüysen insanlar değişikliği yadırgamaz. ama küçük gözlerin birden irileşmesi daha çok dikkat çekebilir. ben melde n.c yi de charm ı da çok seviyorum.

soloticalarda fiyat değişiyo, yurtdışından oticabelluci sitesinden bana 115$ dediler mesela ki 168 TL ye geliyo.. ama ben Türkiye'den almayı düşünüyorm, vetmandan alıcam kısmet olursa :kedi: yurt dışından bilmediimiz yerlerden gelceğine güvenilir olması açısından daha iyi olur diye düşünüyorum :kedi:

bi de solüsyon alman lazım, o kadar yerimseniben

daha konuşmadım canım ya işten çıkınca arayabilcem yerimseniben

grafite taban rengi açık olan gözlere yakışıyor gibime geliyor nedense onu hiç düşünmedim .. biraz koyu bi renk .. ve çok ta fazla değiştirmez benim göz rengimi diye düşünüyorum ..

Benim hayatımda ilk denediim lens yeşildi, markasınıda hatırlamıyorum ama o kadar çirkiin o kadaar çirkin olmuştumki, hiç yeşil lens almadım hep mavi kullandım o nedenle. O yüzden topazionun yeşillenme olayı beni düşündüren fisfisfis ama almazsam da çok içimde kalııır :çok üzgünüm:

grafite alıcam nc almayı düşünüyorum.mel de doğallık için istedim ama sadece grafite de alabilirim para biriktirip 2 çift alıp tanesi 136 ya gelsin diyorum.2çift 276 tl ya geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…