• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kimse bana yardım etmiyorrrr kızlarrrr adoreler aylıkmı.pinax gözüme bakıp mel sence yeşil dururmu söylermisiimnnlaelaelaelaelae
Eki Görüntüle 34142
:dance:

Adoreler iki aylik mis, baktigim bi siteye göre berry. Ben yesil durur diyorum berry ama bu konuda vetman daha uzman cünkü onun elinden bir cok lens gelip geciyor sonucta, o bunun tahminini daha iyi yapar diye düsünüyorum. Ben melin sende esmeralda dan cok daha güzel ve dogal duracagina eminim. Bana göre dogru bi secim canim :)

kızlar ACUVUE lensler hakkınd abilginiz varmı..
honey war olanını istiyorum ama...koyu kahve gözümm..

birde freshlook lar nasıll Autumn rengide olabilirr...

yada solocita da bu renler varmı??

• 1651detail.jpg
    O-Blue (Deep Blue)
  • 1652detail.jpg
    O-Chestnut (Chestnut Brown)
  • 1653detail.jpg
    O-Gray (Pearl Gray)
  • 1654detail.jpg
    O-Green (Jade Green)
  • 1655detail.jpg
    O-Hazel (Hazel Green)
  • 1656detail.jpg
    O-Honey (Warm Honey)
  • 1658detail.jpg
    O-Sapphire (Sapphire Blue)

pinaxx wowww bu çokd aha güzell çok doğal duruyorr herkeste böle dururmukii...
birde senelik sanırımm solitica larr.. fiatta 225 doğrumuyum??

birde lens kulanımında lens haricinde başka ne almak gerekiyorr ilk kez milli olcamda:kedi:

Kızlar charme mel sizi korkutmasın bence. Çünkü n.c ve mel deki hare aynı kalınlıkta fakat n.c de olan harede boşluklar var o nedenle charme daki kadar belirgin durmuyor. yani ben öyle olduğunu sanıyorum. vetman yanılıyorsam düzelt beni :)) melde hare dikkat çekmiyor ben çok memnunum. hatta 5 ay sonra süresi bitiyor, kesinlikle charme mel alıcam tekrar. charme mel benim artık günlük kullandıım vazgeçemediim lens haline geldi :)

tuğba sen ne renk düşünüyosun canım :uhm:

cnm ben topazio ya bayılıyorummm .. işte sen alıncada yakından görcem =)=) inşallah umduğumuz gibi çıkar .. yoksa adore lerin yeni serisini bekliycem .. oradan bir mavi beğenicem.. mavi tonlarında baya bir de opak açık bi renk istiyorum .. :Saruboceq::Saruboceq:

cnm ben topazio ya bayılıyorummm .. işte sen alıncada yakından görcem =)=) inşallah umduğumuz gibi çıkar .. yoksa adore lerin yeni serisini bekliycem .. oradan bir mavi beğenicem.. mavi tonlarında baya bir de opak açık bi renk istiyorum .. :Saruboceq::Saruboceq:

kaydirigubbakcemile5

niyeyse bana güzel olcakmış gibi geliyo canım ya umarım cidden yanılmam.. neyse en azından bende iyi olmazsa bile sana fikir olur kaydirigubbakcemile2

benim kendi göz rengim açık kahve bal rengi bişey diil o nedenle çok yeşil olmaz gibi geliyo.. benim kendi rengim orta bi kahve ama turuncuya kaçıyo biraz rengi.. seninki nasıl canım :hulya:

tamam da benim gözlerim iri charme takınca sadece göz olmayayım benim kararsızlığımın nedeni sarımtrak soluk donuk bir görüntü olmasın mel de yeşil olsun. beyazım çünkü o yüzden charme dan çekiniyorum saçlarımda koyum renk değil.ama gri olarak karar verdim grafite bu arada bu gün dersanede herkes çok doğal buldu yemyeşil olmasına rağmen beğendiler.birde fark ettim esmeralda giysi rengiyle mavisimsi bir gri olabiliyor özellikle gri ve mavi farlaohaoldumsmile

pinaxx wowww bu çokd aha güzell çok doğal duruyorr herkeste böle dururmukii...
birde senelik sanırımm solitica larr.. fiatta 225 doğrumuyum??

birde lens kulanımında lens haricinde başka ne almak gerekiyorr ilk kez milli olcamda:kedi:

valla türkiyede ne kadar ödendigini tam olarak bilmiyorum cnm, ben almanyadayim... brezilyadan kargo dahil 113 dolara getirtdim. Lens disinda bi de solüsyon lazim.

Bence bu renk sende de resimdeki gibi durucaktir :)

topazioyu sende bir görelim tuğba şanslı hem esmeralda hemde topazi görüp karar vericek ankaradan biride grafite alsıın lüüsssenzemuszemus

Back