- Konu Sahibi White Mocha
-
- #3.361
pinax sen nc mel mi almıştın normalde gözlerin ne renk? ben charm la nc arasında kaldım.[/QUOTE
evet benim aldiklarim nc mel pineapples, kendi gözüm acik kahve... profilimden bakabilirsin kaydirigubbakcemile5
sana çok yakışmışmış inanılmaz güzel olmuş ya.benim doğal gözlerimde seninkine benziyo.charm ın haresi çok kalın doğal durmaz dimi? ohaoldumsmile
sana çok yakışmışmış inanılmaz güzel olmuş ya.benim doğal gözlerimde seninkine benziyo.charm ın haresi çok kalın doğal durmaz dimi? ohaoldumsmile
cok sagol cnm )) hic charm kullanmadim pineapples ama renk olarak bi fark yok heralde nc le charm arasinda ama daha cekici durabilir charm mel benceben haresinden dolayi cesaret edememistim ama bugün almis olsam heralde mel de daha belirgin bi hare isterim ... kaydirigubbakcemile2
ben 120 anladım canım pardon:))))senın yuhuna katılıyorum bende:)resım cok kucuk canım yaa
cok sagol cnm )) hic charm kullanmadim pineapples ama renk olarak bi fark yok heralde nc le charm arasinda ama daha cekici durabilir charm mel benceben haresinden dolayi cesaret edememistim ama bugün almis olsam heralde mel de daha belirgin bi hare isterim ... kaydirigubbakcemile2
evet işte bende onu düşünüyorum.belirgin olunca daha çekici olur gibi geliyo.
pinaxcım bide büyük göstermiş nc mell gözlerini.
pineappleS ozaman charm daha da büyük gösterir heralde :) bence sen charm al canim.
kizlar cok alakasiz olucak simdi ama... apandistim agriyo bugün cok fena ya mafoldumben
karar veremedim ki.bide benim gözler numaralı beğenmezsem satamam da. bilmiyorumkismile
doktora gitmelisin acil.çok öenmli bu.Allah korusun.
Mel de renk olarak hata yapicagini sanmiyorum canim, cünkü güzel dogal bi renk ... hareli olaninida görde bi kac videoda, seni yanlis yönlendirmek istemem ama ben kesinlikle bugün alacak olsam charm i secerdim. Ama nc alirsam icim rahat edicek diyosan, icinden geceni yapmalisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?