Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ben baktim google dan custom altinda hic bi lens bulamadim... alla alla

canim ben zaten olursa mas mavi olsun istiyorum, icinde yesillik olmasin istiyorum ama malesef hangi mavi lensi takarsan tak mutlaka yesilimsi durur diyolar bana, gözlerim koyu kahve olmadigi icin.

inanmiyorum natural touch yillik lensin bir cifti 1200 ytl mi? simdi bi sayfada gördüm. Kusura bakmayin ama icimden uzunca bi ohaaaaaaaaaaaaa cekmek geldi... Bu ne yahu fabrikasini falan mi satiyolar

bana sorduysan cybell benimkiler acik kahve :))

Bak canim bunlarda 3 aylik mis Queen color, ben aqua ve blue olani begendim.

Eklentiler

• $queen color lens.jpeg
    9,9 KB · Görüntüleme: 47

karar veremedim ki.bide benim gözler numaralı beğenmezsem satamam da. bilmiyorumkismile

Mel de renk olarak hata yapicagini sanmiyorum canim, cünkü güzel dogal bi renk ... hareli olaninida görde bi kac videoda, seni yanlis yönlendirmek istemem ama ben kesinlikle bugün alacak olsam charm i secerdim. Ama nc alirsam icim rahat edicek diyosan, icinden geceni yapmalisin :)

tamam canım çok saol.geçmiş olsun bu arada.ihmal etme ama bence önemlidir apandist. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…