- Konu Sahibi White Mocha
- #3.221
canım. topazioda yeşillenme olunca.
ikinci bir yeşil tonuna yakın lens istemedim.
mavi yada gri
istedim.
seninle göz renklerimiz benziyo quartzo mu topazio mu daha doğal durur sence? opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım. topazioda yeşillenme olunca.
ikinci bir yeşil tonuna yakın lens istemedim.
mavi yada gri
istedim.
hea.Muhahahahah :jeyyar:Birilerini daha zehirledik deseneaklinialirimsmile
Solotica charm ıce ları nc gibi yapsa,limbal ring koyu ama ortası küçük ne harika olurdu:asigim::asigim::asigim:
Evet pinaxcım bizde bile yeşil durduğuna göre meller senin göz rengini baya bir açıyordur.Yakından görmek isterim tam bir Beren Saat gözü duruyordur sende.
pinaxx canım mel nekadar güzel nekadar doğal durmuş öyle çok da yakışmış tam senin rengin bence
göz yapna filan harika gitmişş
bu arada konuyla alakası yok ama avatarındaki saçının rengine bayıldım canım boyanın adını ve numarasını yazabilirmisin ? =)
ya ben mel rengini çoookk beğeniyorum pinax ta mükemmel durmuş ama erkek arkaşım beğenmedi gözlerim de koyu kahverengi ya yeşil durmaz diye korkuyorum bakalım daha elime de ulaşmadı lensler bekliyorum:)
pineapples senin gözlerin ne renk?
pine apples ,flamingo kızlar karar verebildinizmi renklere bence dediğim gibi graphite pine apples pişman olmassın:)Flaming sende topaziomu istiyordun?
Evet pinaxcım bizde bile yeşil durduğuna göre meller senin göz rengini baya bir açıyordur.Yakından görmek isterim tam bir Beren Saat gözü duruyordur sende.
bu gözlerden bi cift lütfen :)
cok begenirim burcu karayi... cok güzel bi yüzü var... gözleri mavi degil mi?
tsk ederim kivilcim )) o yakistiranin güzelligi...
Canim saclarim daha önce sariydi benim, onun üzerine ben lollerial`in 7.0 acik kumral boyasini aldim boyadim. Saclarin sariysa boyayi fazla bekletme canim cok koyu oluyo benimki yavas yavas acildi.. su an tam istedigim renkte :ecrin_bebek: