Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Muhahahahah :jeyyar:Birilerini daha zehirledik deseneaklinialirimsmile
Solotica charm ıce ları nc gibi yapsa,limbal ring koyu ama ortası küçük ne harika olurdu:asigim::asigim::asigim:
hea.
zehirledim anacım. zehirlemeye de devam etçem:roflol:.
ya o pupilde charm,ncden dahamıbüyük.
ben farkıda değilim onun. çok dikkatimi çekmedi...yada bende belli olmadı.

bayaaa uzun bi zamandır bu başlığı takip ediyorum hatta takip ederken solotica n.c mel almaya bile karar verdim:) doğal duran ama daha canlı bir renk öneriniz varmı ? ikinci bi lens için :) bu arada benim gözlerim koyu kahverengi,kumralım ve buğday tenliyim

soloticaya bulasan uzun süre ne alacagına karar veremiyor
cünkü seri cok güzel :smiley-cool:

ya ben mel rengini çoookk beğeniyorum pinax ta mükemmel durmuş ama erkek arkaşım beğenmedi gözlerim de koyu kahverengi ya yeşil durmaz diye korkuyorum bakalım daha elime de ulaşmadı lensler bekliyorum:)

avatara bile resim koyamadım yaa albümlere koydum bitane ordan bakıp yardımcı olursanız çok sevinirimm mel nasıl durur sizce

tsk ederim kivilcim )) o yakistiranin güzelligi...

Canim saclarim daha önce sariydi benim, onun üzerine ben lollerial`in 7.0 acik kumral boyasini aldim boyadim. Saclarin sariysa boyayi fazla bekletme canim cok koyu oluyo benimki yavas yavas acildi.. su an tam istedigim renkte :ecrin_bebek:

ya ben mel rengini çoookk beğeniyorum pinax ta mükemmel durmuş ama erkek arkaşım beğenmedi gözlerim de koyu kahverengi ya yeşil durmaz diye korkuyorum bakalım daha elime de ulaşmadı lensler bekliyorum:)

tsk ederim o2qe, sende de güzel duracaktir eminim... erkek arkadasini takma sen bu konuda, benim esimde begenmiyo lensli bayanlari... en azindan öyle söylüyo bilemiorum artik kaydirigubbakcemile. Sen kendine yakistiriyosan ve rahatsiz olmuyosan digerleri ne düsünürse düsünsün :)kaydirigubbakcemile5

bu gözlerden bi cift lütfen :)

cok begenirim burcu karayi... cok güzel bi yüzü var... gözleri mavi degil mi?

Eklentiler

• $burcu-kara_2.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 52

canım sana özel mesaj attım bi ara ona bak a.s.

kızlar burcu karanın gözlrde grilik yok mu biraz .. topazio mavi yeşil bi renk değilmiydi.. ben burcu karanın gözlerini topazio ya benzetemedim açıkcası..yeşil gri ela karışımı duruyor..ama tabi doğal göz olduğu içinde her fotoda tonu falan farklı çıkıyor..

Burcu Kara´nin gözleri mavi duruyo... gercekte nasil bir göz rengi var bilmiyorum ama cok güzel bi mavi duruyo tv de. Bende öyle istiyorum bayanssulusmile

sağol canım cevabın için
yok canım saçlarım sarı değil kendi saç rengim şuan tamamen
kahverengi koyu kumarl yani
daha önce bende 7.0 a boyattıum ama hiç de böyle güzel olmadı seninkigibi
şimdi snein saçının tınlarında bşy istiyorum yeni alacağım lenslerle ama nasıl tutturum artık o rengi bilemem yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…