• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bu göz rengi solotica da hangi renk esmeraldamı quartzomu bundan istiyorum :tomato:
bu fotodaki far rengi harika :utangac:
mary-kate-olsen-8-4-08.jpg

mary-kate-olsen-2009-film-independents-spirit-awards-02.jpg

ashley-olsen.jpg

marykateolsenrr02.0.0.0x0.300x383.jpeg

mary-kate-olsen-nose-job.jpg

yardımcı olabilmeniz için birden fazla foto koydum bu fotograflar mary-kate ve ashley olsen ikizlerine ait

quartzo olabilirmi acaba banada o geliyor sonra hayır esmeralda diyorum
istediğim öz rengi bu :utangac:

akitra san yemin ediyorum ben bu resimleri koyacaktım sana inanamıyorum kalp kalbe bu kadarmı karşı alır bu ashley olsen bu kızın gözünün iriliğine ve rengine bayılıyorum .gmz dediğin böyle olucak iri iri belirgin

yakamoz sende quartzo var dı değil mi? onun nesini beğenmemiştin? bide aslında gözlerin ne renk? ben quartzo ile topazio ve charmgrafite arasında kaldım. opuyorumnanaktan

Evet pineapples quartzo almıştım ama çok belirgin durdu bende ten rengim beyaz oldugu içinde yüzümü fazlasıyla soluk gösterdi ( sibirya kurdu gibi oldum beyaz durdu bende quartzo laelaelaelaelae ) riskli bi seçim ama koyu tenliysen yakışır açık tenlilere gitmiyor pek ...:olmaz:

pinax saçının rengine bayıldım çok güzel istanbulun ne tarafına gideceksin kuzenim bahçecik kuaföre gidiyordu avrupa yakası tarafında birde erdem kramer var mos ta olabilir netten adreslerini bulabilirsin biraz tuzlu ama iyidir

pinax saçının rengine bayıldım çok güzel istanbulun ne tarafına gideceksin kuzenim bahçecik kuaföre gidiyordu avrupa yakası tarafında birde erdem kramer var mos ta olabilir netten adreslerini bulabilirsin biraz tuzlu ama iyidir

tsk ederim )) etiler tarafinda bi kuaför olsa iyi olur aslinda. Verdigin isimler icin ayrica tsk ederim netten bakicam sonra :)

berry kapl kalbe karsımıs demekki cnm yerimseniben
seninkinede benziyor yaa quartzoya benzemiyormu yakamoz resimleri gördünmü canım
quartzo sence bu renk mi ?

benziyor quartzoyada canım karar senin makyaj renkler daha değişik görünür benimde ilk göz ağrım quartzoydu tenim beyaz olduğu için vazgeçtim

akitra bu quartzo olabilir kanimca :)

Akitra canım bu gözler quartzo işte gerçek hayatta quartzo renk göz varmı diye soranlara bir kanıt bu gözler solotica yapmışşş:)) ama gerçek göz olduğu için her ne kadar arada renk değişik görünsede bu gözler quartzodur...

slm kizlar ))

Vetman ben topazio ya taktim gibi, bak bakalim benim gözde yesil mi durur mavi mi ?

pinax yazmadan içim rahat etmezdi,göz rengin muhteşem ve bütün lens renklerinden daha güzel bu gözleri lenslerle kapatmam ben olsam.Solotica bile böyle güzel bir ton çıkartmadı daha piyasaya.

slm kizlar ))

Vetman ben topazio ya taktim gibi, bak bakalim benim gözde yesil mi durur mavi mi ?

Pinax maşalllah canım senin gözlerinde pek güzelmiş ben çok severim böyle ela gözleri:)) sen melmi aldın bu gözlere? zaten senin gözlerin mel rengine yakın tabiki sende açık durmuştur meller:))Topaziolar sendede okypetedeki gibi durabilir.Ama sendede yüzde yüz öyle duracak diye bir kaide yok çünkü topaziolar soloticaların en opak modelleridir o yüzden doğal göz tabanını en iyi şekilde kamufle ediyorlar.Sende masmavide durabilir.Sonuçta topaziolar masmavi lenslerdir ve mutlaka mavi duracaktır..

Back