- Konu Sahibi White Mocha
-
- #3.201
pinax yazmadan içim rahat etmezdi,göz rengin muhteşem ve bütün lens renklerinden daha güzel bu gözleri lenslerle kapatmam ben olsam.Solotica bile böyle güzel bir ton çıkartmadı daha piyasaya.
Pinax maşalllah canım senin gözlerinde pek güzelmiş ben çok severim böyle ela gözleri:)) sen melmi aldın bu gözlere? zaten senin gözlerin mel rengine yakın tabiki sende açık durmuştur meller:))Topaziolar sendede okypetedeki gibi durabilir.Ama sendede yüzde yüz öyle duracak diye bir kaide yok çünkü topaziolar soloticaların en opak modelleridir o yüzden doğal göz tabanını en iyi şekilde kamufle ediyorlar.Sende masmavide durabilir.Sonuçta topaziolar masmavi lenslerdir ve mutlaka mavi duracaktır..
quartzo olabilirmi acaba banada o geliyor sonra hayır esmeralda diyorum
istediğim öz rengi bu
Evet pineapples quartzo almıştım ama çok belirgin durdu bende ten rengim beyaz oldugu içinde yüzümü fazlasıyla soluk gösterdi ( sibirya kurdu gibi oldum beyaz durdu bende quartzo laelaelaelaelae ) riskli bi seçim ama koyu tenliysen yakışır açık tenlilere gitmiyor pek ...lmaz:
pine apples ,flamingo kızlar karar verebildinizmi renklere bence dediğim gibi graphite pine apples pişman olmassın:)Flaming sende topaziomu istiyordun?
Evet pinaxcım bizde bile yeşil durduğuna göre meller senin göz rengini baya bir açıyordur.Yakından görmek isterim tam bir Beren Saat gözü duruyordur sende.
ne güzel bi kızdır o öyle ya maşallah .. kaşı gözü her şeyi bi ayrı güzel =)=) sanmam canımm .. topazio böyle durmuyo bence.. ben bazı fotolarla angelina jolie nin göz rengine benzetiyorum ama =)=)
AquaBarbie çok teşekkür ederim cnm opuyorumnanaktan ben de olabildiğince doğal dursun istiyodum zaten.. istediğim gibi de olduu. ama şimdi bi de arada sırada kullanmak için iddialı bir lens arıyorum :)) solotica olacağı kesinde hangi rengin bana daha çok gideceğini araştırıyorum valla soloticayla ilgili bakmadıım yer kalmadı :) nc serisinden alcam sanırım inş ondan da memnun kalırım
ben esmeraldayı ve quartzoyuda alacağım sanırım. ikisini bir getirtebilirim. gözlerim bal rengi,acaba esmeralda bende dahamı çiğ durur ona karar veremedim...
kuşum son mesaj muhteşem:) mersi tatlm.
canım icela çok fark yokmuş ya.ton olarak yakınlarmış...
bugün yurt içikargoya gitmiştim.
orada çalışan kızlar
bayıldılar lense,.
inanamadılar lens olduğuna .
soloticayı hiç duymamışlar. sanırım.
2 kişi daha öğrendi
ve soloticalanacak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?