Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

pinax yazmadan içim rahat etmezdi,göz rengin muhteşem ve bütün lens renklerinden daha güzel bu gözleri lenslerle kapatmam ben olsam.Solotica bile böyle güzel bir ton çıkartmadı daha piyasaya.

cok tsk ederim canim, bende memnunum göz rengimden ama arada bi degisiklik olsun diye hani :) insan hep kendinde olmayana özenir ya.. hem biraz da süslüyüm galiba huyum kurusun. Ama insallah bu lens sevadasindan gözlerimiz falan bozulmaz bilmiyorumkismile

tsk ederim vetmancim bende zeytin gibi kara gözleri pek severim )) insallah oglum olursa kapkara olur gözleri :)

Topazio yesilde dursa ben kafaya taktim vetmancim ama cok belirgin olmasindan cekiniyorum. Düsünmekteyim hala :hulya: Ben mel aldim vetman ama benim göz rengimle mel arasinda baya fark var canim, resmen yesil duruyo meller bende. Profilimde var resimler bakabilirsin. :)

Akitra en yakın quartzo ama koyu kahve gözde quartzo böyle durur açık kahvede böyle durmaz bende bu rengi amadı çünkü lens açık renk göz açık olunca beyazımsı bi renk oldu koyu gözde bu rengi verebilir ... zemuszemus

pine apples ,flamingo kızlar karar verebildinizmi renklere bence dediğim gibi graphite pine apples pişman olmassın:)Flaming sende topaziomu istiyordun?
Evet pinaxcım bizde bile yeşil durduğuna göre meller senin göz rengini baya bir açıyordur.Yakından görmek isterim tam bir Beren Saat gözü duruyordur sende.

vetman yakamoz berry arkhen tskler yorumlarınız için yerimseniben
bnm gözler bayagı bitter cikolata renginde..
vetmancım quartzolu göz rengini sende ben göremedim varsa koyarmısın acaba ?
esmeraldayı görmüştüm ama
yaza kadar karar veririm artık

pinaxx canım mel nekadar güzel nekadar doğal durmuş öyle çok da yakışmış tam senin rengin bence
göz yapna filan harika gitmişş
bu arada konuyla alakası yok ama avatarındaki saçının rengine bayıldım canım boyanın adını ve numarasını yazabilirmisin ? =)

bende beyaz tenliyim.doğal durmadıysa hiç düşünmemek lazım ya.üzüldüm şimdi. bilmiyorumkismile

quartzoyu çok beğeniyordum.ama doğal duruyosa olmas yaa bide benim gözler ela zaten beyaz gibi durur diyo yakamoz.istediğim tam o renk işte.başka hangi renkle benim gözler bu renk olur ki.bide ben çok doğal dursun istiyorum. bilmiyorumkismile

ne güzel bi kızdır o öyle ya maşallah .. kaşı gözü her şeyi bi ayrı güzel =)=) sanmam canımm .. topazio böyle durmuyo bence.. ben bazı fotolarla angelina jolie nin göz rengine benzetiyorum ama =)=)

ne güzel bi kızdır o öyle ya maşallah .. kaşı gözü her şeyi bi ayrı güzel =)=) sanmam canımm .. topazio böyle durmuyo bence.. ben bazı fotolarla angelina jolie nin göz rengine benzetiyorum ama =)=)

evet çok güzel topazio nasıl bişey o zaman ya birisi desinki topazio bilmemkimin göz rengi gibi.. o zaman normal hayatta topazio gibi göz yok mu ohaoldumsmile

meraba didem.mel in charm olanından almışsın acaba haresi çok mu göze batıyo.resimlerde doğal görünüyo ama gerçekte nası belli oluyomu? bilmiyorumkismile

canım. topazioda yeşillenme olunca.
ikinci bir yeşil tonuna yakın lens istemedim.
mavi yada gri
istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Muhahahahah :jeyyar:Birilerini daha zehirledik deseneaklinialirimsmile
Solotica charm ıce ları nc gibi yapsa,limbal ring koyu ama ortası küçük ne harika olurdu:asigim::asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…