Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

AQ gialloyu denemedim ben ama acaba dogal duruyor mudur? Ben AQ blue kullaniyorum simdiye kadar kac lens kullandim solotica rainbow dahil her markadan belki ama AQ cok guzel hem cok rahat hem de cok hos duruyor herkes bayiliyor tonuna
Bu sayfada AQ colors gialloyu kullanan bir arkadaş resimlerini paylaşmış. Doğal görünüyor :) Solotica cor mele benziyor renk olarak, rainbow giallodan biraz daha açık.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...zin-resimlerini-paylasalim-mi.243228/page-220
Bu giallo haresiz bir lens, blue hakkında hiç foto göremedim internette blue da haresiz/ damarsız bir lens mi giallo gibi?

Bunlar

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 298
Çook güzel lensleriniz :) çok yakışmış, doğal bir ela rengi olmuş, ben de en kısa zamanda almayı düşünüyorum rainbow hazelı :)

Teşekkür ederimm:) İlk etapta renk çok çiğ geliyo ama 1-2 haftada bu hale geldi ben öneriyorum sizede:) alırsanız solüsyon markamıda söylerim onunda etkisi var daha güzel yapıyo bence lensi

Bencede.Sauflon all in light kullanıyorum kabına koymadan avucumda solüsyonla ovuyorum hafifce,etkisi olsun diye.
Aa ben daha önce all in lightı kullanmıştım iyi bir solüsyondu, çok rahat ettiriyordu gözümü. Rainbowları alırken bir de sauflon alayım o zaman. Çok teşekkürler :)

AQ gialloyu denemedim ben ama acaba dogal duruyor mudur? Ben AQ blue kullaniyorum simdiye kadar kac lens kullandim solotica rainbow dahil her markadan belki ama AQ cok guzel hem cok rahat hem de cok hos duruyor herkes bayiliyor tonuna
Nereden sipariş veriyorsunuz 110 lira civarı diyor internette ama sanırım çift alınca 250 lira gibi bir şey tutacak? İnstagramda falan da satış yeri var ben ankaradayım gidip alacak yer bulabilir miyim acaba?

X