• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ya bu soloticaların en belirgin değişimi yapanları hangisi.. ben freslook hareli yesil kullanıyorum (gözlerim nerdeyse siyah-cok koyu bi kahve).. ve normalde bu yesiller belirgin olmuyo gözümde.. ben tam belirgin bi degisim istiyorum.. ya el yapımı lensler görmustum .. böle bisey :(

adsz7nwwn4.jpg

esmeraldalı resimlerime bakabilirsin çok değişiklik yapıyor quartzo,topazio da aynı şekilde değişiklik yapıyor.

Ay benim içinde çok iyi olur kızlar nc ile charm arasında gidip gelenlerdenim bende ama en doğal göze en fazla yeşillik veren hangisi hala kestirebilmiş değilim bide nc melin rengi çokmu belirgin kızlar yani taktıgınızda yadırgadınızmı...

yakamoz dogal yesillik istiyosan nc mel alicaksin cnm, senin gözün benimkinden biraz daha koyu yani sana tam olucak nc meller.... bu benim nacizane fikrim tatlim karari sen vericeksin sengözlerimebaksanab

beyaz tenlilere mel önermiyordu vetman ben beyazım.kar beyaz değil ama açık buğday mel solukmu durur?birde ice bazı fotolarda mavimsi durmuş bazılarında donuk duruyor gri .azulu merak ediyorum bende olurmu göz rengim gördünüz

bu arada kuzenimin komşusu gördü les falzn diyince gözüme şeffaf zannetmiş kadın çok şaşırdı nefise karataya benzetmiş beni ama eşime zor :olmaz::dilcikar:

ya işte o yukardaki el yapımı lensi kendi gözlerimde görmek istedim.. photoshopla şöle bişey yaptım .. yaaa böleee istiyorum işteee :(((

4770.jpg

şimdi dikkat ettim.. resim aynı olmasına ragmen.. renkli gözlü olsam daha kücük görünüyo gözlerim.. siyah yani doğalken daha iri ?

Back