• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

süper olmuş ocreler vetman bayıldım çok çok güzel durmuş,hatta bugüne kadar forumlarda gördüğüm en güzel ocre bu,sönmüş ocre aşkım canlandı yine sayende..

Evet arkhencim bende uzun zamandır bu ocreleri kullanmıyordum hatta bir kenarda duruyordu ama bügün fikrimi değiştirdim uzun süre ocre kullanacağım:)Teşekkürler..
Bery senin göz tabanın benden açık mel ve ocre sende benden daha açık ve daha belirgin durur.Benim gözlerime kahve bile diyemem siyah sayılır yani o kadar koyu.Madem eşin beğenmedi o zaman kesin mel yada ocre gibi günlük çok rahat kullanabileceğin renkler öneririm.Ocre öyle özel bir renkki:içinde hem ela hem bal rengi hemde çok hafif bir boz renk barındırıyor.Hatta açık renk gözleri yeşil yapıyor resmen.
Meller ocrelerden daha yeşil duruyor tabiki tam bir yağ yeşili.Artık karar senin.
Evet okypete senin gözlerin daha açık olduğu için azullar sendede dahada doğal durur bencede:.:enbuyukkk:

Hıdrocharm mel ile bu gece bende gördüğün charm ocre neredeyse aynı.Tabiki natural colours mel en açığı.

Son düzenleme:
bana hep charme daha açık sanmıştım ikisinin olduğu tek bir foto varmı nc nin pupil boşluğu daha mı az yani kendi gözümün rengiyle karışması açısından hangisini önerirsin

berry nc mel acik bi renk iyi düsün... esinin begenmemesinede üzülme, erkekler sevmiyorlar lensli gözleri nedense... benim esimde kil oluyo ben taktigimda kaydirigubbakcemile5

Ay benim içinde çok iyi olur kızlar nc ile charm arasında gidip gelenlerdenim bende ama en doğal göze en fazla yeşillik veren hangisi hala kestirebilmiş değilim bide nc melin rengi çokmu belirgin kızlar yani taktıgınızda yadırgadınızmı...

Okypetecim bu arada ben topikten çıktıktan sonra yazmışsın sanırım o yüzden göremedim, selamını yeni gördüm kusura bakma canım cevap veremedim... opuyorumnanaktan

Günaydınnnnnnnn gece kk nın nöbetini ben tutuyorum sabahta en erken kalkanınız benim galiba kaydirigubbakcemile3 Mavi arayışım olmamasına rağmen ıce ı da takıldım bu defa ıce mintin çıkmasını bekleyemiycem sanırım ıce alacam yakın zamanda, yeşil içinde nc melden yana kullanacam galiba tercihimi ... aklinialirimsmile

tamamdır o zaman benim çekincem charme çok mu büyütüyor göz bebeğini alien gibi olmayayım doğallıktan uzaklaşır mı.lens olarak freshlook hareli yeşil,gri kullandım çok doğal duruyordu gri lensler ela gibi duruyordu o yüzden bir ara ice düşündüm.asıl sorun charme ın irileştirmesi yapay mı duruyor.sanki forumda nc li ve charme meli aynı anda gösteren bir resim vamıydı.

sağol pinax haklısın esmeraldama alıcı çıkmazsa satmam o gelince çıkarırım ben beğendim sonuçta değilmi okypete,akitra da beğendiolumunekankayizsmilealkisalkisalkis

benim eşim esmeraldaları beğenmedi çok üzüldüm çok değişmişsin çok kötü dedi yaa:1no2::çok üzgünüm:benneyaptımki satıcam sanırım

aaa ne diyosun cnmm gerçektenmi .. bence gözü alışmamıştır hemen karar verme .. yoksa çok güzel olmuştu nesini beğenmicek sanki..erkekler biraz dikkat çekince bozulup kıskanıyorlar..bence eşinde beğenmediğinden değilde kıskandığından öyle sölemiştir =)=):teselli:

tamamdır o zaman benim çekincem charme çok mu büyütüyor göz bebeğini alien gibi olmayayım doğallıktan uzaklaşır mı.lens olarak freshlook hareli yeşil,gri kullandım çok doğal duruyordu gri lensler ela gibi duruyordu o yüzden bir ara ice düşündüm.asıl sorun charme ın irileştirmesi yapay mı duruyor.sanki forumda nc li ve charme meli aynı anda gösteren bir resim vamıydı.

yok berry,inan çok büyütmüyor. hatta nc yle aynı bence...
bak benim topaziom nc ,grafite im charm. resimlerime bak. arada fark yok.
ha cor olsa tamam. fark var bak onda..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back