• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

gözlerin çokgüzel ama lensin rengini sevmedim bnce ela yeşil daha iyi olur ne dersin

aslinda hep yeşil kullanıyorum.. ama ne biliyim maviyede icim gitmiyo deil hani .. bide bu lens el yapımı oldugu icin cok gercekci duruyo gozde.. aceba yesili nasil olurdu ?

5016.jpg

yeşil işte tam senlik açık tenli renkli gözlü hint kızları vardır onlara benzemişsin bende aslında elayı da merak ediyorum ama soluk durabilir bende

kızlar lütfen ne yazacaksanız toplu yazar mısınız? her bir cümleyi farklı bir mesaj atarak yazmışsınız. Okurken zorlandım baya.
vetmancım, toefl kursum başladı hafta içi hiç vaktim olmuyor. sadece bu topici takip etmek için 5 dk giriyorum, çoğu zaman yazamadan çıkıyorum :) ocreler çok güzel gerçekten melleri andırıyor, senin de dediğin gibi meller daha yeşilimsi. icemint çok açık görünüyor fotolarda ama çok merak ediyorum gerçketen kahve gözleri bu kadar açar mı diye..
okypetecim hareyi yadırgamamana çok sevindim, düşünüğün kadar dikkat çekici değilmiş dimi :)) grafitede de hare gayet doğal durmuş..

kızlar lütfen ne yazacaksanız toplu yazar mısınız? her bir cümleyi farklı bir mesaj atarak yazmışsınız. Okurken zorlandım baya.
vetmancım, toefl kursum başladı hafta içi hiç vaktim olmuyor. sadece bu topici takip etmek için 5 dk giriyorum, çoğu zaman yazamadan çıkıyorum :) ocreler çok güzel gerçekten melleri andırıyor, senin de dediğin gibi meller daha yeşilimsi. icemint çok açık görünüyor fotolarda ama çok merak ediyorum gerçketen kahve gözleri bu kadar açar mı diye..
okypetecim hareyi yadırgamamana çok sevindim, düşünüğün kadar dikkat çekici değilmiş dimi :)) grafitede de hare gayet doğal durmuş..

evet canım.
acaip doğalmış.
boşuna korkmuşum.

soloticalar ın quartzo,topazio ve esmeraldası tam opak alttaki rengi tamamen kapatıyor benim dediğiğim ela daha yeşile dönük puff.didemcim bundan sonra dikkat ederim puffcum fotoları silersen çok sevinirim harika olmuşlar ama çok da dikkat çekmeyelim bu arada photoshopta harikasın canım.

benim babannem boşnak anneanem selanik göçmeni ailede bir benim gözüm kahverengi zaten ay çok beğendimm

aaaa çok şaşırdım bizde selanik göçmeniyiz canım
macırsınız sanırım
bizim sülalede sarışın renkli gözlü çoktur
babamda ela gözlü ama keşke bende olsaymışım renkli gözlü yaa :kedi:

beyaz tenlilere mel önermiyordu vetman ben beyazım.kar beyaz değil ama açık buğday mel solukmu durur?birde ice bazı fotolarda mavimsi durmuş bazılarında donuk duruyor gri .azulu merak ediyorum bende olurmu göz rengim gördünüz

Sevgili bery:)) Ben çok beyaz tenlilere sadece hıdrocor mel önermiyorum haresiz olduğu için soluk gösteriyor.Geçenlerde birisi daha hıdrocor mel istedi ısrarla sarışın platin saçlıyım beyaz tenliyim dedi uyardım ama yinede aldı ve sadece 4 günlük hıdrocor melleri g.g de şimdi satıyor.Keşke sizi dinleseymişim dedi.Sanada hıdrocor mel yakışmaz hıdrocharm yada natural mel daha uygun olur kesinlikle.Eğer kalın çember seni görünüş bakımından rahatsız etmeyecekse hıdrocharm al derim yüz şeklinle falan acayip doğal duracak sende hıdrocharm mel..

puff merhaba hoşgeldin:))Soloticaların en opakları esmeralda topazio quartzodur.Göz rengin ne olursa olsun bu üç renk göz rengini tamamen değiştirebiliyor.Bu arada soloticanın pupil boşluğu en dar olan modelleride bu üçlüdür..

puff merhaba hoşgeldin:))Soloticaların en opakları esmeralda topazio quartzodur.Göz rengin ne olursa olsun bu üç renk göz rengini tamamen değiştirebiliyor.Bu arada soloticanın pupil boşluğu en dar olan modelleride bu üçlüdür..

ortadaki o bosluga pupil mi deniyo kiz :))) hosbuldum bu arada.. ya el yapımı yaptıramazsam muhakkak solotica alicam orasi kesin.. istanbulda buldum bi yer.. adam filmlere filan el boyaması lens yapıyo.. onla bi irtibata gecicem.

vetman çok sordum ama mavi tonu için sorum şu ki; 1.soru ice çok mu soluk ve neden bazılarında mavi dururken bazılarında gri duruyor.nc mi hc mu daha açık ve bende olur.2. Sorum azul çokmu boncuk mavi şişede bir resmini çekermisin.3.sorum grafite çokmu açık bir renk ve nc fotoğrafı veya senin kullandığın grafite varmı

bu arada otica bellucide 1 çift charme 105 brl 2 çifte site 210 brkl veriyorki buda 118 $ yapıyor=180 milyon kargosuz çok mu ucuz viallure110 dolar 1 ÇıFT UÇMUŞLAR

Back