• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ya en büyük sorun denemeden alıyor olmamız canım ya 215 e aldım gg de 150 ye sattım elimede 140 gecti nc mel almıştım.Aynı şey olmsından çok korkuyorum .

hcharme ice ve melli çok merak ediyorum ama alıncada yakışmassa elime patlayacak.bütün özel ders param bunlara gitti ya:(

valla bende vazgeçtim satmaktan solüsyonu değiştiricem koyulsun.ama deneyememek kötü tabi riskli renklerden kaçmak mantıklı ama neye göre seçicez

taştıysa hiç deneme sonuçta herkes solotica takmak zorunda değil canım fresh look dene b& l var kızılayda meşrutiyette lens deposu var orda denetiyorlar :kedi:

bilemem charme nc den daha geniş durmuyormu göz bebeğini büyütmüyormu yanlışmı biliyorum onunda çapı 8.7 değilmi bence iyice incele üzülme benimde sütten ağzım yandı esmeralda öçok riskliymiş

valla charme mel alıcam ve ice,graphite, azul üçlüsünden birini alıcam 3 ay sonra paramı biriktireyim de oticadan alıcam sanırım.vetman charme mel dedi onu dinlicem kesin ikinci için onun fikrini bekliyorum şimdi.

yakamoz dogal yesillik istiyosan nc mel alicaksin cnm, senin gözün benimkinden biraz daha koyu yani sana tam olucak nc meller.... bu benim nacizane fikrim tatlim karari sen vericeksin sengözlerimebaksanab

Teşekkür ederim canım ben taktım zaten nc mele alacam sonunda sadece gel gitler yaşıyorum acaba yakışırmı diye bide çok açık bi renk değil değilmi canım taktıgında yadırgadınmı hiç doğal göz rengine yakın bi renk mi oluştu gözünde yoksa taktıkça mı alıştın ... bilmiyorumkismile Ay çok soru sordum sırnaşık şey

ocre nasıl bir renk tam anlayamadım.mel ile ocre arasındaki fark nedir.hangisi daha dogal durur.hidrocor almaya karar verdim ben guclubacismile

Teşekkür ederim canım ben taktım zaten nc mele alacam sonunda sadece gel gitler yaşıyorum acaba yakışırmı diye bide çok açık bi renk değil değilmi canım taktıgında yadırgadınmı hiç doğal göz rengine yakın bi renk mi oluştu gözünde yoksa taktıkça mı alıştın ... bilmiyorumkismile Ay çok soru sordum sırnaşık şey

hayir cnm istedigini sorabilirsin zemuszemus sonucta bir sürü para verip alicaksin )) canim sen görmemismiydin benim mel resimlerini? Kacirdiysan sonra yüklerim. Ben taktikca alistim alismasina bendeki sorun lenslerin gözümde batma yapmasi onun disinda görenler cok begeneniyor cok dogal diyolar ama ben biraz pinpirikli oldugumdan bazen yadirgiyorum. Ama ben eminim aslinda sana yakisicagindan cünkü anlattiklarina göre istedigin tonun mel oldugunu düsünüyorum kaydirigubbakcemile5

hayir cnm istedigini sorabilirsin zemuszemus sonucta bir sürü para verip alicaksin )) canim sen görmemismiydin benim mel resimlerini? Kacirdiysan sonra yüklerim. Ben taktikca alistim alismasina bendeki sorun lenslerin gözümde batma yapmasi onun disinda görenler cok begeneniyor cok dogal diyolar ama ben biraz pinpirikli oldugumdan bazen yadirgiyorum. Ama ben eminim aslinda sana yakisicagindan cünkü anlattiklarina göre istedigin tonun mel oldugunu düsünüyorum kaydirigubbakcemile5
Teşekkür ederim canım cevapların için gördüm ben melli resimlerini hatta profil resminde de vardı çok yakışmıştı sana opuyorumnanaktan ama hani bazen fotografta göründüğü gibi olmayabiliyor lensler fotografta koyu görünüyor lensi alıp gözüne taktıgında çok açık durabiliyor o yüzden tereddüt ediyorum ben, hani acaba açık bi renk mi takınca yadırgarmıyım diye düşünüyorum bilmiyorumkismile yoksa sendeki gibi duracagını bilsem alırım hiç kaçırmam ama alacam sanırım yinede a.s.

benimde sorum şı nc ler bende biraz kayma yapıyor pinax sende nasıl? Buarada bende de kuruma var gözlerimde solocare sanırım bana olmadı değiştiricem.charme larda kayma daha mı az belli olur kızlar ....bilmiyorumkismile

bellas ben oticaya baktım çift charme 105 b$ dediği brezilya reali mi. Çünkü dolara çevirince 2 çifti 210 B $ i oluyor internetten dolara çevirdim 118 dolar yapıyor patrica maile fazlamı fiyat veriyor acaba ne yani kargoya 70 dolarmı istedi

bellas ben oticaya baktım çift charme 105 b$ dediği brezilya reali mi. Çünkü dolara çevirince 2 çifti 210 B $ i oluyor internetten dolara çevirdim 118 dolar yapıyor patrica maile fazlamı fiyat veriyor acaba ne yani kargoya 70 dolarmı istedi

Aaa ciddimisin. Anlamadim wala. Patri en son 180 demis kargo+2lense

bir sorsana bu sizden fazla alıp cebe mi atıyor ya 105 b$ kaç dolar diye sorarmısın ben mail attım cevap yok.1 B$ kaç dolar

Back