Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ben solotica ve birçok yabancı sitede okudum topazio,quartzo ve esmeralda koyu net gözler için rengini dramatk olarak değiştirmek için üretilmiş.chamlar daha açık gözlerde (a.kahve,ela,orta kahve,yeşil) göz rengininle uyum sağlarsa hem renk geçişi oluyor hemde gözleri belirginleştiriyor.ocreler en opak olanlarmış her renk gözde sonuç veriyor sadece netliği az gözde bulanık duruyor şahsen benim hiç beğenmediğim bir seri ....pupil çapı çok önemli ,gözünün çapı astigmatta,hipermetropta ve miyopta farklılık gösteriyor.o yüzden bazılarında lens yandan daha çıkık duruyor.isterseniz ayrıntıya girerimsüprizzzzz.eşim göz doktoru ondan öğreniyorum bana lensi yakıştırmıyor ona kalsa tek ruj saçlar doğal kabarık olmalıymış vs vs vs:umursamaz:

bence en güzel charme ice elenada, en güzel quartzo zewzeg de ve topazio da bossness de durmuş.ocreler de kararsızım sevmiyorum çünkü.melleri unuttum opuyorumnanaktan

esmeralda sarışın bir bayan vardı princess miydi ondan beğenip sipariş verdim süper ötesi durmuş :smiley-cool:

berry bizim o saydığın kişilerle işimiz olmaz canım
özelliklede bossnes hanımla!!
(hanım diyorum adet yerini bulsun diye)
sende ait olduğun yere dön bence
sanırım karıştırdın !!!

ahah berry süpermiş danışacağım insan yanında zaten :)
vetmancgım tecrübeli olduğu için esmeralda dedi.büyük ihtimal onu alacağım.ama gözümde patlak durmasından cok korkuyorum.hircharm mel hakkında ne düşünüyorsun.tamamen bir beren saat göz rengi yakalamak istiyorum.nc melde olabilir.tabi gözüm koyu kahve olduğu için bu rengi bana cok açık bir esmeralda gibi renk sağlayabilir ancak.kararımı vericem esmeraldamı hidrocharm mel mi nc mel mi :)

pardoooon hidrocor mel gördüüm cok begendim.cahilim hidrocharmla arasndaki fark ne ama oda güzel olursa onada bakabilirim :)

Son düzenleme:
olabilir genelde ikisinede bakıyorum ;ben olabilir de ,fikrimi söylüyorum ayrıca istediğim forumda yazarım bu beni ilgilendirir.bossnesi tanımam etmem sadece siparişimi ona verdim.topazio nun sana yakıştırılması beğenenlerin yorumudur oda beni bağlamaz.neden bu tavırdasınız oda ilginç bir çatışmamı var iki site arasında ne tuhaf, ben bu siteyide öbürünüde seviyorum .size yakışmadı onlara yakıştı da demiyorum bu kadar alıngan olmayın.ben taraf değilim bunu anlarsınız çok sevinirim daha öncede yazdım polemikler çatışmalar beni ilgiendirmiyor amaç fikir alışverişi bence öyle de kalmalı bu bir yarış değil ki.kaldıki birinde lens benden iyi dursa oturup çocuk gibi kıkanıakmıyım hayır.ticaret ve rekabet herzaman sanırım ilişkileri bozuyor.....

kıvılcım ayrıca senin yorumun üzdü aidiyet duygusu bir foruma karşı olamaz.beni tanımadan yorum yapmayın lütfen.

soruna gelince bellacım göz yapını göremedim.sanırım charme mel daha iyi olabilir :1rolleyes:
biraz yanlış zamandamı yazdım :):)fotoğrafımı ekliyorum.forumlarda okudum vetmanda esmeralda dedi ama cok değiştiriyormuş bariz bir renk değişimi oluyormuş ben bunu istemiyorum.Hıdrocharm mel i görünce fikrimi değiştirdim.gözüm çok koyu.sence kaybolup gidermi yoksa açarmı rengini.tamam açsında esmeraldada gibi bariz ben burdayım yeşilim diye açmasın
http
://yfrog.com/iy18057132680697158712732j

yanlış zaman değil yanlış anlaşılma beni asıl üzen o.....:sinifsinif: canım meller radikal bir değişiklik yapmıyor ela tonunda duruyor gözler genelde charmelar daha açık ton gibi esmeralda daha belirgin bir değişiklik yapıyor alışırım dersan iyi bir seçim ama verdeler de yeşil ama daha doğal geçişleri var ama vetmanın tespitleri doğru oluyor bempncede esmeraldazemuszemus

gerçekten yüz hatları çok güzel canım latinlere benziyorsun ten rengin beren ssat kadar açık değil bence aynı yeşiilik için charme mel ama dersen ki kaybolmasın esmeralda.esmeraldayla çok dikkat çekersin ama koyu tenlilerde quartzo esmeralda ve topazio çok güzel oluyor netten baktığım kadarıylaopuyorumnanaktan

aslında okypete haklı olabilirsin 1 haftadır solotica resmi aramaktan başım döndü forumlar karıştı ve gerçekten baktım hep öbür forumlardan isim yazmışım özür dilerim yaa ....kasıt yok artniyet yok valla özür dilerim solotica başımı döndürdü oraya bak buraya bak kafamçokkarıştı bu forum içinde güzel olanları kendime göre yazıcam ;ama tekrar dönüp bakıcam sorry

teşekkür ederim berrycigm.hidrocor mel nasıl bir renk benim gözümde nasıl durur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…