- Konu Sahibi White Mocha
- #2.861
gri renkleri cok dogal duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
berry bizim o saydığın kişilerle işimiz olmaz canım
özelliklede bossnes hanımla!!
(hanım diyorum adet yerini bulsun diye)
sende ait olduğun yere dön bence
sanırım karıştırdın !!!
ahah berry süpermiş danışacağım insan yanında zaten :)ben solotica ve birçok yabancı sitede okudum topazio,quartzo ve esmeralda koyu net gözler için rengini dramatk olarak değiştirmek için üretilmiş.chamlar daha açık gözlerde (a.kahve,ela,orta kahve,yeşil) göz rengininle uyum sağlarsa hem renk geçişi oluyor hemde gözleri belirginleştiriyor.ocreler en opak olanlarmış her renk gözde sonuç veriyor sadece netliği az gözde bulanık duruyor şahsen benim hiç beğenmediğim bir seri ....pupil çapı çok önemli ,gözünün çapı astigmatta,hipermetropta ve miyopta farklılık gösteriyor.o yüzden bazılarında lens yandan daha çıkık duruyor.isterseniz ayrıntıya girerimsüprizzzzz.eşim göz doktoru ondan öğreniyorum bana lensi yakıştırmıyor ona kalsa tek ruj saçlar doğal kabarık olmalıymış vs vs vs:umursamaz:
biraz yanlış zamandamı yazdım :):)fotoğrafımı ekliyorum.forumlarda okudum vetmanda esmeralda dedi ama cok değiştiriyormuş bariz bir renk değişimi oluyormuş ben bunu istemiyorum.Hıdrocharm mel i görünce fikrimi değiştirdim.gözüm çok koyu.sence kaybolup gidermi yoksa açarmı rengini.tamam açsında esmeraldada gibi bariz ben burdayım yeşilim diye açmasınsoruna gelince bellacım göz yapını göremedim.sanırım charme mel daha iyi olabilir :1rolleyes:
hayatm hemen tekrar yazıoyorm cnkü yeni üyeyim foto koyamıyormusun aralarında hiç boşluk bırakmadan linki düzeltip tıklarsan açılır.http den sonra mecbur boşluk bıraktımbu arada linkii açamıyorumkafamçokkarıştı
teşekkür ederim berrycigm.hidrocor mel nasıl bir renk benim gözümde nasıl durur?gerçekten yüz hatları çok güzel canım latinlere benziyorsun ten rengin beren ssat kadar açık değil bence aynı yeşiilik için charme mel ama dersen ki kaybolmasın esmeralda.esmeraldayla çok dikkat çekersin ama koyu tenlilerde quartzo esmeralda ve topazio çok güzel oluyor netten baktığım kadarıylaopuyorumnanaktan