Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım charmeın dışında kalın bir haresi var .hidro core da ne hare nede rimbal ring(dışında çerçeve yok)

birde sanırım bulabilirsem resim sayfalarını söylerim charme daha açık yeşile bakıyoe gözün rengini sanki daha iyi örtüyorolumunekankayizsmile

canım charmeın dışında kalın bir haresi var .hidro core da ne hare nede rimbal ring(dışında çerçeve yok)

evet hidrocor mel almaya karar verdim :) teşekkürlerrrrrr :lepi:
amanın son msjını gördükten sonra karıştım yine hahahha hidrocor haresiz olduğu için daha dogal durur diye düşündüm.hareyi hiç sevmiyorum.gözümün içinde kaybolup gitmez diye düşündüm.charm daha mı cok açar rengini diyorsun ?

madem ortasi bisey düsünüyosun nc mel al ozaman cnm... bende ondan aldim ama bende acik durdugunu düsünüyorum ben sende tam ela durabilir.

tamam ben hidroco mel alıcam patricia bana onlar cok dogal durur dedi umarım hüsran olmaz.yaza doğruda esmeralda alacağım herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…