Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bossnes kkyı pek sevmez. diğer forumda duyurun sesinizi....

ben yeniyim problemleri bilmiyorum,insanları şahsen tanımam; beni kişisel çıkar çatışmaları ve çekemezliklerde ilgilendirmez.burası bir forum ben nötür'üm.burada yazdığını görmüştüm o yüzden yazdım.uyarına thanks.:tomato:

ya bazı yerlerde natural color melin hiç belli olmadığı yazılmış.fotograflarımada bakarsanız gözüm kopkoyu bir kahve :) patlak durmayan cart olmayan dogal bir renk istiyorum.esmeralda gözümde cok cok belrgin mi durur.yani böle dışar doğru patlak bir göz olsun istemiyorum.mel de hiç belli olmayacak gibi geliyor.cok kafam karışııık sizide boğuyorummm :)
çabucak karar verip bir an önce kawuşmak istiyorummm soloticalrmaa :) almayı düşünen varsa tekrarlıyorum kargo için ortak oluruz
hatta bir foto daha
http
://yfrog.com/6d46381164574155868127329j

Son düzenleme:

eger karar verirsen birlikte alayım kargoya ortak olabilirim cunku tek basına ısmarladıgında kargo cok tutuyor biliyorum

sen hangi renk dusunuyorsun ona gore dusuncemi soyleyim =)esmer oldugun için nc mel sana yakısabilir

ben nurgül yeşilçay yada megan fox gibi bariz yeşil mavi bir renk istemiyorum.beren saat gibi belli olan ama dogal durcak bir renk istiyorum.nc mel kullananların yorumlarına bakmıştım.gözüm cok koyu kahve belli olmaz diye düşündümm.esmeralda diyorlar cok patlak durmasınıda istemiyorum.konuşurken insanların gözünün içine bakabileyim yani.ben yaptığım makyajla rengi daha cok ortaya çıkarırım.ama diyorlarsaki senin gözün koyu kahve ama esmeralda kesnlikle lens gibi durmuyor cok dogal onu alacağım.melin gözümde kaybolup gideceğini düşünüyorum boşuna param gitmesin

Okypetecim öncelikle lenslerini güle güle kullan canım çok yakışmışlar topaziolarda çok doğaldılar ama charm graphitelerde sende bir başka doğal durmuşlar.Bende çok beğendim göz tabanın açık olduğu için çok doğal durmuşlar.
Bellascım benim sana söylüyeceklerimi sen benden önce söyledin:))Bende sana mellerin sende kaybolup gideceğini yani belirgin bir değişiklik yapmayacağını söylüyorum.Seninde söylediğin gibi resmen sende meller kaybolup gidecek.Nacizane önerim sana daha belirgin renkler almandır soloticaları tanıyan bilen elinden 250 -300 çift solotica geçmiş biri olarak önerimi dikkate alırsın yada almazsın o senin bileceğin iş ama bugüne kadar tavsiyelerimi dinleyenler hiç pişman olmadılar:)

anladım vetmancıgm bende pişman olmak istemiyorum.cok lens aldım freshlooktan her seferindede pişman oldum 2kere ancak taktım.esmeralda cok hoşuma gitti.sanırım esmeralda alacağım.ama neden mavi düşünmüyorum şimdi farkettim hehe mavi olarak bana önerebileceğin bir renk var mı :) kusura bakma cok çelişkideyim teşekkür ederim
ama videolara baktım kedi gözü gibi aşırı yeşil duruyor.benim gözrengim cok koyu olduğu için bende o kadar net yemyeşil durur mu

Son düzenleme:

çok teşekkürler canım. gerçekten çok doğallar...seviyorum lenslerimi.. topaziomuda grafitemide..:asigim:.

Bellascım esmeraldaları you tubeda nasıl görüyorsan sendede öyle duracaklar bence çokda hoş duracaklar:))Mavi tonlarda göz tabanın koyu olduğu için topazio yada verde marine öneririm belkide graphite düşünebilirsin.Sende en açık duracak mavi tonları verdemarine ve topaziodur.Ama yeşil tonları sana daha çok yakışacak bence .Yeşilde birde verde düşünebilirsin esmeralda kadar belirgin olmayan yeşillerden biride verdedir..

bellas bencede verde sana daha iyi sanırım esmeralda çok belirgin bende onu alıyorum ama şüphelerimde yok değil ..ama topazio sana çok gider forumdan okuduğuma göre pupil kısmı koyu kahve gözde daha iyi duruyor.bilmiyorumkismile

ben çok koyu kahve gözlü değilim kenarları daha sarımtırak açık çizgili gibi mesela bende gri lens ;yeşil duruyor.kardeşim koyu kahve gözlü bL lıGHT GREEN SUPER OLMUŞTU,çok da net durmuştuolumunekankayizsmile

verde nin tam olarak açılımı nedir? hiç kafamda olmayan renkler girdi şimdi.ya ben koyu gözlü olduğum için esmeralda gözümü az açar cokta belirgin olmaz diye düşünmüştüm.kafam karıştı :)

okypete sonunda lenslerin gelmiş canım opuyorumnanaktan
solotica katalogundaki gibi durmamıs grimsi olmus biraz yada foto tam net değil karar veremedim bu konuda
ama sende bütün lensler güzel duruyor taban renginle kaynasıveriyor
dogallık acısından ben begendim güle güle kullan canım..

bellas verde koyu yesil gibi buarada hosgeldin
belirgin bi renk istemiyorsun esmeralda gayet belirgin
koyu kahve gözde mel güzel duruyor kaybolup gitmiyor
bence beren saatin göz rengini melde yakalayabilirsin diye düşünüyorum.

hoşblduk cnm :) ben kesinlikle belirgin bir renk istemiyorum . fotograflarımı koydum dğerli fikirlerinizi almak için.bir tane daha koyayım fikir aliim sendende. ben cok belli bir renk istemiyorum.hidrocharm mel yada nc mel mi alsam diye bu yola çıkmıştım.ama korktum hiç belli olmaz gözümde param boşuna gider diye.esmeralda koyu renk gözü az açar böylece fazla belirgin olmaz diye düşündüm.ama youtube da izlediğim bir video hidrocharm melide kafama soktu.cok doğalllar koyu kahve gözde karar veremiyorum

http
://yfrog.com/iy18057132680697158712732j

canım zaten renk gri...sağol canım.göz rengim açık olunca lens gözle kolay, kaynaşıyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…