- Konu Sahibi White Mocha
-
- #2.841
bossnes kkyı pek sevmez. diğer forumda duyurun sesinizi....
ya bazı yerlerde natural color melin hiç belli olmadığı yazılmış.fotograflarımada bakarsanız gözüm kopkoyu bir kahve :) patlak durmayan cart olmayan dogal bir renk istiyorum.esmeralda gözümde cok cok belrgin mi durur.yani böle dışar doğru patlak bir göz olsun istemiyorum.mel de hiç belli olmayacak gibi geliyor.cok kafam karışııık sizide boğuyorummm :)
çabucak karar verip bir an önce kawuşmak istiyorummm soloticalrmaa :) almayı düşünen varsa tekrarlıyorum kargo için ortak oluruz
hatta bir foto daha
http
://yfrog.com/6d46381164574155868127329j
Okypetecim öncelikle lenslerini güle güle kullan canım çok yakışmışlar topaziolarda çok doğaldılar ama charm graphitelerde sende bir başka doğal durmuşlar.Bende çok beğendim göz tabanın açık olduğu için çok doğal durmuşlar.
Bellascım benim sana söylüyeceklerimi sen benden önce söyledin:))Bende sana mellerin sende kaybolup gideceğini yani belirgin bir değişiklik yapmayacağını söylüyorum.Seninde söylediğin gibi resmen sende meller kaybolup gidecek.Nacizane önerim sana daha belirgin renkler almandır soloticaları tanıyan bilen elinden 250 -300 çift solotica geçmiş biri olarak önerimi dikkate alırsın yada almazsın o senin bileceğin iş ama bugüne kadar tavsiyelerimi dinleyenler hiç pişman olmadılar:)
Okypetecim öncelikle lenslerini güle güle kullan canım çok yakışmışlar topaziolarda çok doğaldılar ama charm graphitelerde sende bir başka doğal durmuşlar.Bende çok beğendim göz tabanın açık olduğu için çok doğal durmuşlar.
Bellascım benim sana söylüyeceklerimi sen benden önce söyledin:))Bende sana mellerin sende kaybolup gideceğini yani belirgin bir değişiklik yapmayacağını söylüyorum.Seninde söylediğin gibi resmen sende meller kaybolup gidecek.Nacizane önerim sana daha belirgin renkler almandır soloticaları tanıyan bilen elinden 250 -300 çift solotica geçmiş biri olarak önerimi dikkate alırsın yada almazsın o senin bileceğin iş ama bugüne kadar tavsiyelerimi dinleyenler hiç pişman olmadılar:)
verde nin tam olarak açılımı nedir? hiç kafamda olmayan renkler girdi şimdi.ya ben koyu gözlü olduğum için esmeralda gözümü az açar cokta belirgin olmaz diye düşünmüştüm.kafam karıştı :)bellas bencede verde sana daha iyi sanırım esmeralda çok belirgin bende onu alıyorum ama şüphelerimde yok değil ..ama topazio sana çok gider forumdan okuduğuma göre pupil kısmı koyu kahve gözde daha iyi duruyor.bilmiyorumkismile
bellas verde koyu yesil gibi buarada hosgeldin
belirgin bi renk istemiyorsun esmeralda gayet belirgin
koyu kahve gözde mel güzel duruyor kaybolup gitmiyor
bence beren saatin göz rengini melde yakalayabilirsin diye düşünüyorum.
okypete sonunda lenslerin gelmiş canım opuyorumnanaktan
solotica katalogundaki gibi durmamıs grimsi olmus biraz yada foto tam net değil karar veremedim bu konuda
ama sende bütün lensler güzel duruyor taban renginle kaynasıveriyor
dogallık acısından ben begendim güle güle kullan canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?