- Konu Sahibi White Mocha
-
- #2.701
pinax nazarmı değdrdik ne :) sana cok yakısmıstı umarım sorun bi an önce cözülür
solo care kullanıyorum gayet iyi istersen bide ovalayarak onuda dene..
berry31 site adı vermek yasaklandı cnm ban alırsın düzeltme yap istersen yazılarında
ve vetman10 aynı kişiler burdakiyle ordaki aynı :1closedeyes:
benim soloticalarla aram hic iyi degil ya, gözlerim kizariyo bulanik görüyorum her seyi.. bi kac gün önce opti free aldim ama bisey degismedi, neden böyle oluyo anlamadim????akannehir
kıvılcımcım.evet. gecikme oldu. yılbaşı yüzünden, olduğu için sanırım
.ama dün arzunun eline geçmiş. bugün yollayacak. cuma elimde.
resim koyacağım .. gelsin bir bakalım. nasıl duracak. bende meraktayım.
okypete ben bile heycanlandım suan ayyy hadi bakalım
okypete ben de sabırsızlıkla bekliyorum lenslerinii :)) umarım memnun kalırsın cnm
kı mrb bende 4 senedir lens kullanıyorum fakat sımdı solotica kullanmak ıstıyorum sızde hangi renk gıder kullandıgım lenslerım grıydı
sarısınım beyaz tenlı ve bal kopugu acık kahve goz rengımm
dusuncelerınızı beklıyorum[/QUO
Hoşgeldin anneyim ben.Bende anneyim:)Her ne kadar annede olsak lens fanatikliğimiz değişmiyor değilmi:))
Soloticanın gri tonlarını düşünüyorsan beyaz tenli olduğun için sana quartzo pek önermiyorum.Beyaz tenleri solotica soluk gösterebiliyor.Eğer gri tonlarda bir solotica istersen soloticanın grafite veya ıce rengini düşünebilirsin.Gözlerin nasıl büyükmü küçükmü ona göre hareli veya haresiz hangi modelin sana daha çok yakışacağı hakkında sana yardımcı olabiliriz...Yada fotoğraf eklersen dahada iyi olur.
yok akitracım yurtdışından sipariş verince 43 dolar shipping istiyorlar 2 lens sipariş vereyim en azından 1 kez kargo parası veririm 2 lens 170 dolar 43 dolar kargo 213 dolar 2 lense iyi bence yaklaşık 300 küsür oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?