Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kıvılcımcım.evet. gecikme oldu. yılbaşı yüzünden, sanırım
.ama dün arzunun eline geçmiş. bugün yollayacak. cuma elimde.
resim koyacağım .. gelsin bir bakalım. nasıl duracak. bende meraktayım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Akitra solüsyonla alakasi var mi bilmiorum ama hic rahat edemiyorum valla. Yilbasinda eglencedeydim, tam tuvalete gidiyorum arkadasim demez mi pinarcim bi gözün yesil bi gözün kahve diye, allaaaah dedim gitti canim lensler arada bul simdi bu kalabaligin icinde! Meger gözümün icinde bi yerlerde saklaniyomus buldum sonunda bilmiyorumkismile Ama sunuda ekleyim cok güzel tepkilerde aliyorum lenslerime bi de rahat edebilsem keske. zemuszemus

benim soloticalarla aram hic iyi degil ya, gözlerim kizariyo bulanik görüyorum her seyi.. bi kac gün önce opti free aldim ama bisey degismedi, neden böyle oluyo anlamadim????akannehir

pinax bence solocare al bir de onunla dene bakalım.Birde lenslerini takmadan önce ellerini yıkadığında kendi kendine kurumasını bekle ben havluyla falan silemiyorum en ufak bir toz parçası lenste kalırsa gözlerimi rahatsız ediyor.Lenslerini gece çıkardığında solocare ile durulayıp öyle koy solüsyona bakalım değişecekmi.

okypete ben bile heycanlandım suan ayyy hadi bakalım

amerikada varmı soloticalar bu arada akitracım hakikaten bu işi çözmüşsün nc ice lara baktım bana gidebilir :kedi:

kı mrb bende 4 senedir lens kullanıyorum fakat sımdı solotica kullanmak ıstıyorum sızde hangi renk gıder kullandıgım lenslerım grıydı

sarısınım beyaz tenlı ve bal kopugu acık kahve goz rengımm

dusuncelerınızı beklıyorum

yok akitracım yurtdışından sipariş verince 43 dolar shipping istiyorlar 2 lens sipariş vereyim en azından 1 kez kargo parası veririm 2 lens 170 dolar 43 dolar kargo 213 dolar 2 lense iyi bence yaklaşık 300 küsür oluyor

berry, ben kargo dahil 113 dolara getirtdim brezilyadan ama benimkiler almanya´ya geldi...

cok pahali 213 dolar bence daha uygun bi yerden bak cnm. :icecream:

Arzucuğum bu yeni çıkacak olan ıce mint rengi topazio,esmeralda vs.gibi nc opak serinin içinde mi yoksa cor,charme,nc türleri var mı,bilgin var mı,ve ne zaman gelecek çok meraktayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…