• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bu arada internette gördüğüm bir ıce mint fotosu neredeyse topazionun gözümde duruşu ile aynı..resim ekleyebilsem göstereceğim de..

Ay bende ıce mınt ı baştan beri merak edenler arasındayım kullanan olsada görsek ne iyi olurdu aklinialirimsmile

Didem sen grafite ısmarlamıştın galiba değil mi,geldi mi uzun bir aradan sonra tekrar gelince aradaki sayfaları takip edemedim

Didem sen grafite ısmarlamıştın galiba değil mi,geldi mi uzun bir aradan sonra tekrar gelince aradaki sayfaları takip edemedim

evet cnm grafite ısmarlamıştım ama çok uzun süre gelmedi ve ne zaman geleceği konusunda da kesin bilgilendirilmediğim için iptal ettim maalesef..

ice mintın ben tam yüz fotosuna rastlamadım hiç. Yüzde nasıl durur bilmiyorum, ama gözde duruşu çok açık renk olmasına rağmen çok doğal, hoş bir renk.. quartzo da çok açık renk olduğu için biraz daha az tercih ediliyor. ice mintın da öle olmasından korkuyorum ben.. Bi de sanırım charm ı yok. ben charme alırım yine :)))

ice mintın ben tam yüz fotosuna rastlamadım hiç. Yüzde nasıl durur bilmiyorum, ama gözde duruşu çok açık renk olmasına rağmen çok doğal, hoş bir renk.. quartzo da çok açık renk olduğu için biraz daha az tercih ediliyor. ice mintın da öle olmasından korkuyorum ben.. Bi de sanırım charm ı yok. ben charme alırım yine :)))

şimdi ıcemint in bir cor bir de nc fotosu buldum internette,bu durumda charme ı da vardır

berry ben wrlense giremiorum bende acılmıyor yahu
vetman cnm tsk ederm
buarada soloticaların fiyatı düştümü baska sitede daha ucuzmus neden böyle oldu simdi
akannehir

Daha önce görmüştüm sanırım cnm bu resimleri.. keşke tam yüz resimleri de olsaydı.. dediğim gibi oldukça açık görünüyor, ben kullanamam sanırım..

Back