• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yakamozcum ıce mint çıkmış güzel bir renk sanırım yakında görürüz onuda bakalım:)
Ama stoklarla ilgili soruları lütfen buradan sormayın forumumuz başka forumlara benzemiyor bu tip şeylere izin vermiyor banlayıveriyorlar :)O yüzden buradan satışla ilgili konulara cevap vermiyorum sizde dikkat ederseniz çok iyi olur:))

Tamam sustum ben bişy sormadım sizde duymadınız kaydirigubbakcemile3 ben çok beğendim rengini normalde de böyle görünüyodur inşallah ... opuyorumnanaktan

Yakamozcum bende çok beğendim ıce mintleri..Ben kendime bir çift edineceğim en kısa sürede fotoğraflarınıda yüklerim sizde görür fikir edinirsiniz ıce mintlerin nasıl duracağı hakkında.

bundan sonra azul alayım diyordum. ama bu ıce mıntlerda çok güzelmiş. mavi galiba. açık bir mavi.
vetmancığım,sen onu bir dene bakalım. güzel olursa bende, alabilirim valla.hoşuma gitti.

Yakamozcum bende çok beğendim ıce mintleri..Ben kendime bir çift edineceğim en kısa sürede fotoğraflarınıda yüklerim sizde görür fikir edinirsiniz ıce mintlerin nasıl duracağı hakkında.

Çok sevinirim Vetmancım gün ışığındaki fotolarınıda eklersen daha çok sevinirim opuyorumnanaktan Ona göre karar veririz bizde kızlarla ... sırnaşık şey

Tamam kızlar bende alayım bakayım normaldede fotoğraflardaki gibi duruyormu ıce mintler genelde fotoğraflardan koyu duruyor ıcelar ama sanki ice mintler öyle değilmiş gibi geliyor çok hoş doğal bir mavi tonu var.
Bade01 topaziolu fotoğraflarını ekle istersen bizde görelim topazioları sende nasıl durduğunu?

merhaba bende
Natural colors Quartzo ve esmeralda
Hidrocharme verde düşünüyorum göz rengim orta kahve saçım açık kumral tenim açık buğday ne dersiniz

Bery31 hazel rengi çok yakışmış sana gerçekten beğendim sende charm verde ve esmeralda güzel durur.Ama quartzo pek önermiyorum ten rengine gitmez diye düşünüyorum .Melde düşünebilirsin çünkü hazel sana çok yakışmış mellerde sende çok doğal duracaktır.

Bery31 hazel rengi çok yakışmış sana gerçekten beğendim sende charm verde ve esmeralda güzel durur.Ama quartzo pek önermiyorum ten rengine gitmez diye düşünüyorum .Melde düşünebilirsin çünkü hazel sana çok yakışmış mellerde sende çok doğal duracaktır.

hehe aynı anda:)

ha quartz dediğin quartzo muyduuu.. ya quartz diye saat markası var ya, şu saatte beynim sulanmş ben de onu yeni çıkmış bi lens falan sandım yaa=D=D=D quartzo hiç düşünme canım bence yeşillik açısından da quartzo gri ağırlıklı bi lens bildiğim kadarıyla.
son olarak iyicene karşılaştırdım, bana soracak olursan verde koyu geldi demişsin ama gözünde çok doğal durabilir. bence verde ya da mel düşün. hatta ocre de çok güzel durur sende ama o gözündeki lense benziyor ton olarak ve yeşillik yok ocrede. ela gibi o yüzden onu istemezsin diye düşünüyorum. bence verdelere biraz daha şans tanı ya da mel al. esmeralda yapay durabilir lens olduğu belli olabilir gibi geldi..

Son düzenleme:
Back