• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar şöyle açıklayayım
Natural colorsun teki 42,5 dolar çifti 85 dolar.
Hidrocharme teki 37,5 dolar çifti 75 dolar.

sipariş verecekmiş gibi sonuna kadar gittim shipping 43 dolar verdi.Toplam da 2 çift lene : 160 dolar.

160 + shipping 43 dolar toplam:203 dolar

berry ben wrlense giremiorum bende acılmıyor yahu
vetman cnm tsk ederm
buarada soloticaların fiyatı düştümü baska sitede daha ucuzmus neden böyle oldu simdi
akannehir

bir daha dene canım orda çok ucuz ne kadar fazla alırsan shipping sabit olduğundan lensin fiyatı daha da uyguna geliyor tek ÇİFT alırsan 85 dolar+43 dolar shipping 128 DOLAR YAPAR ODA 190 YTL YE GELİR.2 çift lens alırsan 300tl ye gelir tanesi 150 ye geliyor.sengözlerimebaksanab

cnm simdi anladım tamam ozaman sadece 1imiz sipariş verelim tanesi 150 tl olsun tek verince daha pahalı oluyor 150 olursa alırım alırım eyvahedigeldismile

wrlens ingilizce ne yapıcagımı bilemedim ben en iyisi gg de fiyat düşüsünü beklemeliyim :/

wrlens ingilizce ne yapıcagımı bilemedim ben en iyisi gg de fiyat düşüsünü beklemeliyim :/

Ay bende anlamadım bu wr den ing. sıfır olunca :çok üzgünüm: Ya kızlar ben ilk gördüğümden beri ıceminte takmış durumdayım biliyosunuz ama resimler kafamı karıştırdı birinde yeşil birinde mavi görünüyor bu lens fisfisfis Gerçek rengi ne ki bu lensin ?

Ay bende anlamadım bu wr den ing. sıfır olunca :çok üzgünüm: Ya kızlar ben ilk gördüğümden beri ıceminte takmış durumdayım biliyosunuz ama resimler kafamı karıştırdı birinde yeşil birinde mavi görünüyor bu lens fisfisfis Gerçek rengi ne ki bu lensin ?

cnm koyu kahve gözlerde maviye yakın, açık kahve ve ela gözlerde yeşil ağırlıklı mavi duruyor.. sence çok açık bir renk değil mi?

offf bu ıcemintler çok açıkrenk yaaa
okadar açık renk istemiyorum ben
keşke b&l gry lenslerimin şuan ki hali,ndeki gibi ama damarsız bi lens bulabilsem
rengi kyulaştı çok güzel oldu b&l larımın
herkes yeni lens aldım sanıyor
süresi bitmesine rapmen kullanıyorum
opti free acayip koyulaştırdı rengini

pretty eyeslara taktım bu ara
her an alabilirim
okpete kullanmıştı sanırım forumdan birtek pretty eyesı
çok da memnun
başka yorumu olan varmı kızlar preety eyeslarla ilgili

icemint bence adore nin yeni serisindeki gray gris gibi duruyor
benim pek hosuam gitmedi sanki
:1ninca:

Evet çok açık renk canım ıcemint, forumdan biri alsa sorup daha çok fikir edinirdik nasıl durdugu hakkında ama kullanan yok o yüzden cesaret edemiyorum bende eyvahedigeldismile

pretty eyes rainbow marka lenslerin yapısında zaten aynı firma üretiyor tek farkı kısa süreli olması,yıllık değil.ve ben rainbow çok kullandım pupil boşluğu çok büyük ve renkler koyu

pretty eyes rainbow marka lenslerin yapısında zaten aynı firma üretiyor tek farkı kısa süreli olması,yıllık değil.ve ben rainbow çok kullandım pupil boşluğu çok büyük ve renkler koyu

iki çeşit pretty eyes var. rainbowla aynı firma değil,ayrıca aylıklarla aynı firma değil.. ben 4 çift kullandım. ama yıllığını. grisi muhteşemdir. ama maalesef türkiyede satılmıyor artık.satılanlar aylık olan lensler. ve farklılar.
pupil boşluğuda büyük değil. sophistik gibi..

ya ben değişik sitelerde görüyorum preety eyesı yıllık diyor ve numarasızlar..onlar hangi firmanın acaba yaa

tek merak ettiği şu kızlar ya bazı sitelerde bulduğum yıllık preety eyeslarla
bu yurt dışında satılanlar aynı mı?

Back