Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ben hidrocharme meli beğendim ama esmeraldaya da bayıldım forumda hiç verde resmi varmı ki birde yeşil lensli fotom var onada bir bal freshlook ne değil ama

Hıdrocharm ıce rengide sana gider diye düşünüyorum mavi tonlarında topazio yada grafitede düşünebilirsin bery ama quartzo pek gitmez sana.
Kızlar nerelerdesiniz kimse yok mu ?

belirgin bi yesil istiyorsan bence esmeralda hem cok acık tenlide değilsin
güzel durur sanırım ama sn yinede esmeralda fotolarına iyice bak öyle karar ver
yerimseniben

haklısın sanırım gitti gidiyordan alıcam sen aldınmı lens

berrycim bence sen solitica topazio yu denemelisin ben de onu istiyorum.Bende senin gibi kkoyu kahve gozluyum ve bir arkadasta gordum cok cok doal duruyor ayrica ne mavi ne yesil bir renk sok da yumusak bi renk..Esmerlerede super oluyo :lepi:

bu arada lolabunny avatarina bayildim kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

okypetenin lensleri çok geckti yaa
40 gün oldu neredeyse
gelsede formumuz şenlense artık resimlerle =)

daha gelmedimi bencede gecikmis 1 ayı askın gelmedimi
berry ben daha almadım solotica seneye insllh esmeralda topazio quartzo
3lüsünden birini düşünüorum
:1rolleyes:

mavi pek sevmiyorum nedense sanki renki gözlü olsaydım yeşil olurmuş gibi tenim de açık renk fotoğrafların hepsinde koyu fodöten sürüyorum yoksa çok solgun çıkıyorum saçlarım güneşte kumral esmeraldaya bayıldım şubat doğumgünüm ocak 22 de alıcam esmeralda sonra quatzio,nc iceopuyorumnanaktan

benim soloticalarla aram hic iyi degil ya, gözlerim kizariyo bulanik görüyorum her seyi.. bi kac gün önce opti free aldim ama bisey degismedi, neden böyle oluyo anlamadim????akannehir

pinax nazarmı değdrdik ne :) sana cok yakısmıstı umarım sorun bi an önce cözülür
solo care kullanıyorum gayet iyi istersen bide ovalayarak onuda dene..

berry31 site adı vermek yasaklandı cnm ban alırsın düzeltme yap istersen yazılarında
ve vetman10 aynı kişiler burdakiyle ordaki aynı
:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…