- Konu Sahibi White Mocha
- #2.641
Hangi solüsyonla rahat ediyorsa diyecektim:) soloticalara solocare ı öneririm okypetecim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi solüsyonla rahat ediyorsa diyecektim:) soloticalara solocare ı öneririm okypetecim:)
kızlar bugün ilk defa çok ilginç bir şey geldi başıma
daha 1 ay önce aldığım freshlook gry lesimin teki gözümde ortadan ikiye ayrıldı..
çarşıya giderken taktım bugün ve takarken hiç birşey yoktu
zaten çok sık kullanmıyorum freshlookları
çizik bile yoktu
çarşıda birden bire gözüme aşırı batmaya başladı
önce kaydı sandım
gözümü açamadım
sonra aynamı çıkarttım alta kaymıştı
bi çektim yarısıymış o kayan diğer yarısıda üst tarafa kaçmış
zar zor çıkarttım
ay çok şaşırdım ya resmen ortadan yırtılmış lens gözümde
hidrocharme ocre yoksa hidrocharme mel de olabilir,çünkü aslında ncleri pek doğal bulmadım,boyaması hatalı gibi.charmelar daha doğal sanki.hadrocharme mel veya ocre ,numarası -2.25 ve -3.00 arasında olabilir,eğer elinizden çıkaracaksanız bildirinzemuszemus
kızlar bugün ilk defa çok ilginç bir şey geldi başıma
daha 1 ay önce aldığım freshlook gry lesimin teki gözümde ortadan ikiye ayrıldı..
çarşıya giderken taktım bugün ve takarken hiç birşey yoktu
zaten çok sık kullanmıyorum freshlookları
çizik bile yoktu
çarşıda birden bire gözüme aşırı batmaya başladı
önce kaydı sandım
gözümü açamadım
sonra aynamı çıkarttım alta kaymıştı
bi çektim yarısıymış o kayan diğer yarısıda üst tarafa kaçmış
zar zor çıkarttım
ay çok şaşırdım ya resmen ortadan yırtılmış lens gözümde
cnm iyiki gözüne birşey olmamış, korneanda çizilebilirdi.. Freshlook ben de il akldıımda kenarlarında küçük kesikler oluşmuştu. Amazonlar da gözümü yakıyor ilk 15 dk falan. hem de çok şiddetli şekilde. Erkek ark ım hiç beğenmedi gözlerimi pörtlek gösterdiğini söyledi :) haklı aslında, amazon freshlook kadar damarlı olmasa da, pupil iyi kaynaşmadığı için pörtlek durduğu bi gerçek.
cnm iyiki gözüne birşey olmamış, korneanda çizilebilirdi.. Freshlook ben de il akldıımda kenarlarında küçük kesikler oluşmuştu. Amazonlar da gözümü yakıyor ilk 15 dk falan. hem de çok şiddetli şekilde. Erkek ark ım hiç beğenmedi gözlerimi pörtlek gösterdiğini söyledi :) haklı aslında, amazon freshlook kadar damarlı olmasa da, pupil iyi kaynaşmadığı için pörtlek durduğu bi gerçek.