Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar bugün ilk defa çok ilginç bir şey geldi başıma
daha 1 ay önce aldığım freshlook gry lesimin teki gözümde ortadan ikiye ayrıldı..
çarşıya giderken taktım bugün ve takarken hiç birşey yoktu
zaten çok sık kullanmıyorum freshlookları
çizik bile yoktu
çarşıda birden bire gözüme aşırı batmaya başladı
önce kaydı sandım
gözümü açamadım
sonra aynamı çıkarttım alta kaymıştı
bi çektim yarısıymış o kayan diğer yarısıda üst tarafa kaçmış
zar zor çıkarttım
ay çok şaşırdım ya resmen ortadan yırtılmış lens gözümde

arkadaşlar benim hidrocharme ocrelerimin bir eşini kaybettim,aslında resmen kendim attım sorumsuzluk işte.ikinci el -2.75 satmayı düşünen varsa bana söyleyebilir mi?

hidrocharme ocre yoksa hidrocharme mel de olabilir,çünkü aslında ncleri pek doğal bulmadım,boyaması hatalı gibi.charmelar daha doğal sanki.hadrocharme mel veya ocre ,numarası -2.25 ve -3.00 arasında olabilir,eğer elinizden çıkaracaksanız bildirinzemuszemus

cnm iyiki gözüne birşey olmamış, korneanda çizilebilirdi.. Freshlook ben de il akldıımda kenarlarında küçük kesikler oluşmuştu. Amazonlar da gözümü yakıyor ilk 15 dk falan. hem de çok şiddetli şekilde. Erkek ark ım hiç beğenmedi gözlerimi pörtlek gösterdiğini söyledi :) haklı aslında, amazon freshlook kadar damarlı olmasa da, pupil iyi kaynaşmadığı için pörtlek durduğu bi gerçek.

camila sen ilk charme ocre almıştın yanılmıyorsam? Ve çok bulanık ve harelerden dolayı yapay bulduğunu söylemiştin. Hatta pörtlek duruyor demiştin. Yanlış hatırlamıyorum dimi? Lenslerine alışmana sevindim.. Nc leri neden doğal bulmuyorsun ki?

didem nclerde beğenmediğim nokta,çizgi çizgi ringi var ya çevresinde,charme kadar belirgin değil ama bu çizgilerinin bazı yerleri daha koyu,bazı yerleri daha açık,bazı yerleri tamamen çizgisiz gibi ve göz bebeğini tamamen yuvarlak göstermior gibi,yamuk yumuk bir göz bebeği de doğal olarak yapay duruyor:) hidrocharme gerçek göz şekline daha yakın zaten.evet charme ocreye alıştım ben.ama eşini kaybettim işte.

evet aynı sebepten n.c serisini yapay bulan bir kaç kişiye daha rastlamıştım.. zaten yeni aldıınız lens ne kadar güzel de olsa ilk takıldığında yadırganıyor. Eğer çok kötü durmuyorsa, çevrenizden de olumsuz tepki almadıysanız, lensleri elden çıkarmadan önce 1 hafta bekletin kızlar :)) gözünüz alışıyor zamanla..

didemcim gecmiş olsun sasırdım gercekten gözde 2 ye ayrılmıs
ilk defa duydum neyseki iyisin sanırım...

Freshlook yani hiç şaşırmadımmirmirmirmir

Didemcim evet amazonlar ilk taktığımda benimde 15 dakika kadar gözlerimi inanılmaz yakıyordu gözlerimden yaşlar akıyor ve kıpkırmızı oluyordu demekki sadece bana olmuyormuş amazonlar herkezin gözünde bu etkiyi yapıyormuş.Üstelik o zamanda solocare kullanıyordum demekki yakma olayı solüsyondan değil lenslerden kaynaklanıyor..

Ya ben solotica nc ıcemınt lensleri çok beğendim mavi arayışım olmamasına rağmen çok hoş ve doğal geldiler bana, elinde varmı Vetmancım bunlardan da? daha doğrusu satışa sunulmuş olan lenslerden mi bunlar sitenin birinde henüz satışı yok şeklinde yorumlar yapılmış ama anlayamadım :uhm: Rengi çok hoşuma gitti benim normalde de böyle güzellermi acaba ... opuyorumnanaktan

yok cnm gözüme neyse ki hiç bşy olmadı
sadece çarşının ortasında birden lenssiz kaldım doğal olarak diğerinide çıkartmak zorunda kaldım tabi kaydirigubbakcemile3
allahtan numarasız kullanıyorum yoksa ne yaprdım bilmiyorum
ay lens yüzünden neler atlattı bu gözler kör olmadığıma dua ediyorum valla
ya ben freshlook gryin rengini çok beğeniyorum ama dediğin gibi yandan özellikle çok pörtlek duruyor ama rengi çok doğal geliyor bana
ben solotica graphiteyide ona yakın bir renk olduğunu düşünüyorum hep ama daha açık da olabilir..

bu arada kızlar internetten tek lens sipariş edebiliyoırmuyuz?

evet cnm ben amazonları netten aldım. bu arada freshlook gry ler sanırım solotica grafite'e göre daha koyu cnm.. ama dediğin gibi renk olarak ben de beğeniyorum

yakamozcum icemint lar benim de çok hoşuma gitti oldukça doğal duruyor ama sanki biraz açık gibi? tam yüz olarak bakıldığında çok hoş olmayabilir.. gerçi çok fazla foto yok hiç bilmiyorum

didemcim çift olarak değilde tek olarak sipariş verebiliyormuyuz peki
bende netten çok sipariş verdim ama hep tek olarak
diğer freshlookum sağlam bir tane lazım bana ama tek gönderirlermi ki?

freshlook tek satılmıyor canım bildiğim kadarıyla ( rainbow fln tek satılıyor ama freshlook da tek kutu içerisinde 2 tane oluyor..

sağol canım ya sinir oldum şimdi süresi bitmeden yırtılıverdi mecbur bir çift daha alıcam
idarelik iyi oluyor bu lens

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…