• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet göz renginden dolayı herkeste değişiyor quartzo lens topiğinde bi arkadasın lensleri cok yakısmöıstı mesela herkesin tenine sacına göz rengine göre değişiyor yerimseniben

Yakamozcum inan sende quartzo durabileceği en güzel tonda durdu bende o kadar güzel durmadı ama tabiki zevk meselesi sen sevmedin haklısın şu an kullanıyormusun quartzoları ?

Elden çıkardım Vetmancım iyiki de çıkardım yoksa hiç kullanamyıcaktım sadece denemiş bırakmıştım kaydirigubbakcemile3 Belki çok açık renk lensleri sevmediğim içinde yakıştırmamış olabilirim quartzoları kendime beyaz tenli olmamında etkisi var tabi, yoksa hafif bonz tende çok hoş duruyor fotograflarda quartzo, yakışana yakışıyor gerçekten ... yerimseniben

Evet arkadaşlar opti free nin koyulaştırdığı bir hıdrocor mel gördüm resmen hıdrocor ocreye döndürmüş lensleri bence hiç hoş olmamış yani bir solüsyonun lensleri bu kadar koyultması hiç hoş değil ama memnun olanlarda vardır tabiki:)

kıvılcım birebir aynı cevabı vermiş zaten sonradan fark ettim kaydirigubbakcemile3

olsun tatlım sorun değil Şeniz
ben opti free yi b&l gry lensimde kullandım..ve inanılmaz bir fark yarattı..
resmen koyu mavi oldu beyaza dönük lenslerim ama çok da memnunum..hatta keşke biraz daha koyulaştırsa..
arkadaşım geçenlerde eski lenslerini sevmiyordum bunlar çok güzel demişti
oysa bahsettiği aynı lensti
sadece solisyon değiştirdiğimden lensin rengi koyulaşmıştı..
düşünün artık nekadar farkediyor..
freshlook ve adore lenslerim için ise sauflon kullanıyorum
çünkğ o da lensin rengini açıyor..
ama daha çok açmasını istiyorsanız b&l solisyonunu kullanın
accayip açıyor..

bu arada geçenlerde ismini hatırlayamayacağım bir siteden tanıtım amaçlı bir solisyon kazandım..
ismi optisol diye bir solisyon
bana normalde solisyonlar yanma yapar özelliklede sauflon
ve özellikle freshlook lenslerimle hiç rahat edemem ben
ama bu solisyon çok hoşuma gitti
ayrıca iddialarına göre lensin rengini değiştirmiyormuş
onu henüz farketmedim ama inanılmaz rahat ettim ben bu solisyonla
batma ve yanmadan şikayet edenler kullansın derim

kızlar cok teşekkür solusyon paylaşımınız için=) ben lensimin asla koyulaşmasını asla istemem hatta dahada açılması daha cok hoşuma gider:))) kıvılcım' tatlım sözunu dinlycem B&L soluyonuda deniycem ama yanma kızarıklık yapar diye korkuyorum cunku ben yaklaşık 10 yıldır lens kullanıyorum ve cok hassas özellikle damarların kırmızılaşmasından nefret ediyorum şu anda all in one light solusyon kullanıyorum fena diil. ( dün opti free'yi cöpe attım hemen all in one light aldım)

kız nye çpe attın caanım solisyonu =))
ben çok seviyorum onu b&l lensimi çok koyulaşturdı ama asla freshlook yada adorede kullanmam onu
b&l bende batma filan yapmıyordu cnm umarım sende de yapmaz
hatta sauflon bittiğinde freshlooklarım için onu almayı düşünüyorum..

solo care nasıl kızlar. koyulaştırıyormu ,açıyormu. ben opti free kullanıyorum. çok rahat ettim. onunla. ama grafite im gelirse renk zaten açık değil. iyice koyulaşmasını istemem.souflanla rahat edemedim çünkü.

kız nye çpe attın caanım solisyonu =))
ben çok seviyorum onu b&l lensimi çok koyulaşturdı ama asla freshlook yada adorede kullanmam onu
b&l bende batma filan yapmıyordu cnm umarım sende de yapmaz
hatta sauflon bittiğinde freshlooklarım için onu almayı düşünüyorum..

=))) atarım işte lensimi koyulaştırdı yzune bile bakmam ben onun=)))))

solo care nasıl kızlar. koyulaştırıyormu ,açıyormu. ben opti free kullanıyorum. çok rahat ettim. onunla. ama grafite im gelirse renk zaten açık değil. iyice koyulaşmasını istemem.souflanla rahat edemedim çünkü.

cnm solo care lensin renginde herhangbir degişiklik yapmıyo bildgim kadarıyla genel anlamda rahat edebilirsin solo care ile bende 6-7 saat gözumde kaldıgında kızarma ve hafif yanma yapmıştı... opti free gercekten cok konforlu bi solusyon fakat maalesef rengi koyulaştırıyoo

cnm solo care lensin renginde herhangbir degişiklik yapmıyo bildgim kadarıyla genel anlamda rahat edebilirsin solo care ile bende 6-7 saat gözumde kaldıgında kızarma ve hafif yanma yapmıştı... opti free gercekten cok konforlu bi solusyon fakat maalesef rengi koyulaştırıyoo

çok haklısın. bende en rahat opti freeyle ettim. çok konforlu bir solüsyon gerçekten.

olsun tatlım sorun değil Şeniz
ben opti free yi b&l gry lensimde kullandım..ve inanılmaz bir fark yarattı..
resmen koyu mavi oldu beyaza dönük lenslerim ama çok da memnunum..hatta keşke biraz daha koyulaştırsa..
arkadaşım geçenlerde eski lenslerini sevmiyordum bunlar çok güzel demişti
oysa bahsettiği aynı lensti
sadece solisyon değiştirdiğimden lensin rengi koyulaşmıştı..
düşünün artık nekadar farkediyor..
freshlook ve adore lenslerim için ise sauflon kullanıyorum
çünkğ o da lensin rengini açıyor..
ama daha çok açmasını istiyorsanız b&l solisyonunu kullanın
accayip açıyor..

bu arada geçenlerde ismini hatırlayamayacağım bir siteden tanıtım amaçlı bir solisyon kazandım..
ismi optisol diye bir solisyon
bana normalde solisyonlar yanma yapar özelliklede sauflon
ve özellikle freshlook lenslerimle hiç rahat edemem ben
ama bu solisyon çok hoşuma gitti
ayrıca iddialarına göre lensin rengini değiştirmiyormuş
onu henüz farketmedim ama inanılmaz rahat ettim ben bu solisyonla
batma ve yanmadan şikayet edenler kullansın derim

Canım bu kadar farklı solüsyonu bir arada kullanmak gözlerine zarar vermiyor mu?Ben sadece birkere solocare ve elegance solüsyonları ardı ardına kullandığım için gözlerim hemen enfeksiyon kapmıştı.Sende öyle bir sorun olmuyor mu?

Canım bu kadar farklı solüsyonu bir arada kullanmak gözlerine zarar vermiyor mu?Ben sadece birkere solocare ve elegance solüsyonları ardı ardına kullandığım için gözlerim hemen enfeksiyon kapmıştı.Sende öyle bir sorun olmuyor mu?

yok canım öyle bir sorunla karşılaşmadım çok şükür
çok farklı solisyonlar denedim hatta şuan da eli,mde 3 tane solisyon var ve lensimin çeşidine göre her birini kullanıyorum ve gözüme şu ana kadar farklı solisyon kullanmamım herhangi bir zararı olmadı
oysa benimde gözlerim çok hassastır ama neyse ki birşey olmuyor..

Kızlar ben bir aralar B&L lenslerimle Renu solüsyon kullanıyordum hayatımda o kadar işkence çektiğimi hatırlamıyorum:))Ben solocare kullanıyorum yaklaşık bir yıldır esmeraldalarım ve verdemarinelerim içinde renklerini hiç değiştirmedi ve en az optifree kadar konforlu bir lens ama arkadaşımda solocareyi sevemedi bir türlü:)Yani herkezin gözünü rahat ettirecek solüsyon farklı oluyor çünkü solüyonların içerisindeki etken maddeler bazı insanların gözlerini rahat ettirirken bazılarını rahatsız ediyor.Kim hangi lensle rahat ediyorsa onu kullansın derim ben:)

Back