• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ya saçın siyah,tenin beyazsa sana çok gotik,rockçı gibi bir hava katar bence yakamoz.çok hoş durur., o beğenmediğin nc serisi lensinden sonra çok seveceksin nc meli bence

Camila bi özeline baksan diyorum opuyorumnanaktan Mesaj attım ç.içisin ama görmüyosun sanırım ... :)

pinax,siyah saçla bahsettiğim nc ilişkisi sadece latinlere benzer bir hava katması yani,yoksa tabiki sarı saçla veya kızılla daha da hoş durabilir,kim bilir

Camilacım bana maille resimleri istersen ben formatını değiştirip ekliyim hepimiz çatladık burda ... kaydirigubbakcemile3

hadi hadi resim ekleyin sositososito

Ay benimde hiç uykum yok sorma zemuszemus Camiladan resimleri alıp formatını değiştirip ekledim kızlar bilgisayar kamerasıyla çekildiği için çözünürlüğü düşük ama fikir verir yinede ...Bunlar Camilanın melleri:
(resimler silindi)

Son düzenleme:
camila güle güle kullan.memnunmusun çok doal duruormu?pupil boşluğuyla falan alakalı bir sorun yok dimi?çevrenin tepkisi nasıl oldu.bende almayı düşünüorumda esmerim koyu kahve saçlı ve gözlüyüm yorumlarını bekliorm.:)

Son düzenleme:
ya bu lens ocre gibi durmus nc mel göz rengini pek acmıor galiba

Ya çok doğal görünüyor ama dediğin gibi göz rengini çok açmamış gibi yada resimler net olmadığı içinmi öyle ki... Camila normalde nasıl rengi açıkmı yoksa koyumu duruyor sositososito

kıvılcım bende ona şaştım böyle büyük bir pupil boşluğu olamaz. renkli kısım nerdeyse yok gibi. bir gariplik var.

camilacım baktım canm çok yakışmış güle güle kullan.okypete çok hoşsun canım awatara baktım şimcik walla sarı şeker maşallah dielim fıstığa:)

kizlar bugün cuma ve hala lens mens yok ortada! Bu iste bi is var gibi, bana takip etmem icin link te verdiler ama paket numarasini girdigim an herhangi bi bilgi bulunamadigi yaziyor. Ben bi mail atim bari siteye...

sizce normal mi bu kadar sürmesi yahu????:sm_confused:

Back