- Konu Sahibi White Mocha
-
- #2.421
kizlar bugün cuma ve hala lens mens yok ortada! Bu iste bi is var gibi, bana takip etmem icin link te verdiler ama paket numarasini girdigim an herhangi bi bilgi bulunamadigi yaziyor. Ben bi mail atim bari siteye...
sizce normal mi bu kadar sürmesi yahu????:sm_confused:
sen benden sonra ısmarlamadınmı. benimkide gelmedi. normal bence...
oky ben 27.11.09 da ismarladim 02.12.09 gönderilmis brezilyadan, o kadarini gösteriyo zaten ama verdikleri paket numarasi ile brezilyadan sonraki istasyonlari takip edemiyorum onun icin dedim bu iste bi is mi var diye ... bi mail attim simdi o malum siteye, cevap bekliyorum ..
Ama gözüm korktu biliyomusun bu nc. melden cogunda hic rengini belli bile etmemis, hata mi yaptim acaba diye düsünüyorum sonucta geri gönderme sansin da yok..
var ya lens kötü durursa benimkinin dilinden kurtulamam valla, zaten kil oluyo lens takanlara
sen hangi renkleri kullandin simdiye kadar cnm? Ve memnunmusun?
canım,bir tek sedefte öyle durmuş mel. sende sanmam. onun lensinde bir sorun mu var acaba.ben gri, mavi ,yeşil renkler kullandım hep.
esas açık kahveyle kaynaşıyor. bazı mavi gözlülerin gözlerinin içi açık kahvedir. aynen öyle duruyor. benim gözlerimde bal rengi.
yok canım bu rainbow elite line gri. ama takınca tamamen mavi duruyor
türkiyede rainbow,yurtdışında soleko queen color olarak geçiyor.
konfor olarak ben soloticayı tercih ederim.yıllık lens bu da.
naturel colar mel yorumlarını bekliyorum...:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?