Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar rainbow giallo ve Solotica mel i karşılaştıırrmısnız?
rainbow mele göre koyu kahve gözde nasıl durur?

Canm aşağı yukarı renkleri aynı ama rainbowun pupili çok büyük mellerin daha doğal ve daha güzel bir rengi var tabi zevk meselesi yine de ...

cemre ben de bu sorunun cevabını çok merak ediyorum.daphne resim koycaktı beklioruz.

hmm evet raşnbowun pupilinin genişliğinden bahsedilior ama kahvrengi yeşille kolay uyum sağladığı için doğal gözüküor sanırım?

al benden de o kadar cnm bende cok kararsizim ama baya bi inceledikten sonra nc. melde karar kildim sonu hayir olur insallah zemuszemus

cnm ya ben charmlara da h.corlarada isinamadim. charmlar japon cizgi filmlerindeki kizlarin gözlerine benziyolar bence :) corlar da bazilarini öcü gibi gösteriyo bence. ))

freshlook color blends ten ben yesil olanlari kullanmistim aslinda siritmadi da bende ama gözlerimi cok yoruyordu, devamli kizariyodu yashariyodu vs. yani rahat edemedim

sedef canım lens gözüne büyük gelmiş gözünün çapı daha küçük sanırım. yoksa nc süper bir renk. kolaylıkla satabilirsin bence. üzülme sakın.

ya canım inan bende anlamadım .ben cuma günü sevk alıp ,cumartesi günü kudret göz hastanesine gideceğim gözlerime baktıracağım .büyük gelmiş diyor arkadaşlar sırf onu öğrenmek için.nc en rahat en açık ve en doğal seri çünkü.zaten sitesindede nc ler daha pahalıdır hep.

nc en doğal ve en rahat seridir diyorlar ben de bilmiyorum ki.ama benim gözlerim koyu kahvedir

arkadaşlar benim bir ay evvel sipariş verdiğim nc mellerim,geçenlerde elime geçti.Burda nc mel hakkında kafasında soru işareti olanlar varsa,ki grödüğüm kadarıyla var, söyleyeceklerim yardımcı olabilir.Öncelikle çok doğal bir lens,rengi o kadar doğal ki,kimse bu lens demez,lens rengi edğil yani,bildiğin doğal yeşilg öz rengini almışlar lense koymuşlar sanki,hidrocharme da kullanan biri olarak diyebilirimki charme göre çok daha ince,doğal yapısı var.Kendim esmerim,saçlarım da siyah,böyle çok egzotik,brezilyalı kızlar gibi bir hava katıyor resmen:)Gözde katarakt var gibi de durmuyor,o arkadaşımızın resmi çekme açısındaki bir hata olsa gerek.Şimdi resim ekleyeceğim,ama elimde kameralı telefon falan olmadığı için bilgisayar kamerasıyla çektim,oyüzden görüntü kalitesi düşük,ama yine de bir fikir verir.Özetle,içinizi rahat tutun,alın derim nc meli

ikisini de kullandım kesinlikle mel daha açık,giallo daha koyu yaprak yeşili gibi durur koyu kahve gözde.yemyeşil bir göz için solotica yı tercih edin ama göz renginiz açık kahve ise mel sarı ve soluk durur rainbow daha iyi bir seçim olur.

camila merak ettim valla, yüklersen resmini cok iyi olur. bide kendi göz rengin koyu mu acik mi? onuda cekip koyabilirmisin :Saruboceq:

teşekkr ederim kızlar.Rainbowda Pupil boşluğu çokmu fazla ya kaynaşmıormu kahverengiyle,kullananlar foto koyablirmi.
Birde sedef senin göz çapın ne bakarmısın bi lens kutundan merak ettim.

kızlar resim yükleyemiyorum,nasıl yükleniyor biliyormusunuz.denedim ama geçersiz dosya tipi diyor

Bilgisayar kamerasından çektiysen resim formatı siteye uygun olmayabilir o yüzden kabul etmiyordur başka bi şekilde çekersen yükleyebilirsin opuyorumnanaktan Benim mesajımdan alıntı yap yukarda ataç sembolü gibi bişy olacak oraya tıklayıp fotoğrafı seçip ekleyebilirsin canım resmi...Bende merak ediyorum açıkcası nc melin kahve gözdeki duruşunu...Ama benim gözler koyu kahve değil bana gitmezmi ki nc mel...

yapakmıyorum kızlar,hızlı resim yükle sitesinden de yapamadım.off yabenneyaptımki benim gözlerim de açık kahverengi zaten yakamoz,emin ol gayet iyi kaynaşıyor bu renk melle.kendi gözümün rengini de yüklücem,o da olmuyor

neyse ya uğraştım uğraştım olmadı,demekki bilgisayar kamerasını kabul etmiyor.güzel olduğunu bilin yeter,esmer tenli,siyah saçlıysanız sizi adriana limaya veya jennifer connelye benzetebiliyor.benden demesi:) ama tabi her zaman kendimiz olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…