- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 248
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #2.381
Kızlar rainbow giallo ve Solotica mel i karşılaştıırrmısnız?
rainbow mele göre koyu kahve gözde nasıl durur?
cor serisini sevmiyorum pinax illede çember olsun diyorum lenste evt ocrede güzel renk gelde işin içinden çık nc cahrm mel mi cahrm ocre mi zaten kararsızın tekiyim pinax nc melin gelince hemen resim lüften bombe ne kadar mevcut bize söyle artık esmeralda da gözümde bilye var gibi olmuştum en nefret ettiğim şey bombe olayı yoksa freshlok color blends serisinin green ve pure hazel rengi çok güzel
sedef canım lens gözüne büyük gelmiş gözünün çapı daha küçük sanırım. yoksa nc süper bir renk. kolaylıkla satabilirsin bence. üzülme sakın.
sedef kız hızır gibi yetiştin iptal ettim tam kargoya verileceği gün nc melleri hiç kimsede böle bir görüntü olmamış bir tek sende var büyük mü geldi boyama hatası mı söylesene boşuna mı iptal ettim üf birde cahrm mel mi nc mu kızlar güzell ve en çok gözrengini açana beğendiğiniz hangisi
solotica nc mellerim..
arkadaşlar benim bir ay evvel sipariş verdiğim nc mellerim,geçenlerde elime geçti.Burda nc mel hakkında kafasında soru işareti olanlar varsa,ki grödüğüm kadarıyla var, söyleyeceklerim yardımcı olabilir.Öncelikle çok doğal bir lens,rengi o kadar doğal ki,kimse bu lens demez,lens rengi edğil yani,bildiğin doğal yeşilg öz rengini almışlar lense koymuşlar sanki,hidrocharme da kullanan biri olarak diyebilirimki charme göre çok daha ince,doğal yapısı var.Kendim esmerim,saçlarım da siyah,böyle çok egzotik,brezilyalı kızlar gibi bir hava katıyor resmen:)Gözde katarakt var gibi de durmuyor,o arkadaşımızın resmi çekme açısındaki bir hata olsa gerek.Şimdi resim ekleyeceğim,ama elimde kameralı telefon falan olmadığı için bilgisayar kamerasıyla çektim,oyüzden görüntü kalitesi düşük,ama yine de bir fikir verir.Özetle,içinizi rahat tutun,alın derim nc meli
kızlar resim yükleyemiyorum,nasıl yükleniyor biliyormusunuz.denedim ama geçersiz dosya tipi diyor
teşekkr ederim kızlar.Rainbowda Pupil boşluğu çokmu fazla ya kaynaşmıormu kahverengiyle,kullananlar foto koyablirmi.
Birde sedef senin göz çapın ne bakarmısın bi lens kutundan merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?