Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yaa nc mel pek acmamıs sanki göz rengini ben daha canlı bekliyordum CADIARZU

Evet bende normalde nc melin rengini çok beğenirim hatta soloticalar içinde en beğendiğim renktir ama Sedefte mel rengini vermemiş sanki yada gözde bi değişiklik yaratmamış gibi geldi bana... CADIARZU

bende nc. mel ismarladim kizlar ya... ya iyi durmazsa? geri de gönderemem öfffffff

Ya kızlar nc mel gözleri bal rengi olanlarda süper sonuç veriyor aşağıdaki resimdeki kızın gözleri bal rengi normalde nc mel acayip güzel durmuş onda görünce bende almayı düşünmeye başladım ama gözlerim bal rengi değil bende de iyi durmazsa diye gözüm korktu açıkcası ... :umursamaz:

Eklentiler

• $nc mel.JPG
    39,1 KB · Görüntüleme: 42
ya bende anlamadım benim gözlerim koyu kahve .nc en acan seri dedi vietnam bende aldım deneyemedimki ne bileyim.kötu mu olmuş

Kötü durmamış ama beklenen mel renginide vermemiş canım normalde melin pupili biraz daha küçük renk veren kısmı daha büyük olması gerekiyodu sende kahverengi yoğunlukta yeşil sadece çevresindeki küçük bir kısmında var gibi duruyor acaba arkadaşların dediği gibi boyama hatasımı var ki seninkinde... CADIARZU

sedef kız hızır gibi yetiştin iptal ettim tam kargoya verileceği gün nc melleri hiç kimsede böle bir görüntü olmamış bir tek sende var büyük mü geldi boyama hatası mı söylesene boşuna mı iptal ettim üf birde cahrm mel mi nc mu kızlar güzell ve en çok gözrengini açana beğendiğiniz hangisi

yakamoz gercekten resimdeki kizda süper durmus, öyle durucagini bilsem hic kafama takmam, benimde gözlerim acik kahve ama yinede iyi durucagindan süpheliyim mafoldumben hala gelmedi lenslerim ama bugün yarin bekliyorum yaklasik 10 gün oldu.

yalnız gerçekten lauderin dediği gibi gözünüzde katarakt var ,sanki göz bulanıklaşmış gibi bir görüntü var. vede renkli kısım çok az.nerdeyse göz irisinizin 4 de 3 ü kendi gözünüz. hare gibi , melin rengi görünüyor.
bencede bir hata var boyamada.

benim gözüm mkoyu kahve ela gözde süper duruyor melller siz neden korkuyorsunuz anlamıyorum benim tm gelecekken sedefin resmi üzerine iptal ettim esmerald hiç yakışmamıştı bana bunada boş yere para vermeye korktum şimdi cahrm ile nc arasında seçim yapmam lazım hangisini tavsiye edersiniz ikiside hoş gibi görünüyor nc serisini kullandım carmında çemberinin çok kalın durmayacağını düşünüyorum çünkü nc da çember belli belirsiz duruyordu bende

nc serisi daha dogal duruyo bence ama gözün rengini acar mi acmaz mi orasini bilemiyorum. Esmerelda da bana göre cok yapay duruyo. Lauder eger sen radikal bi degisim istemiyosan sadece hos bi bakis versin diosan bence koyu kahve gözde ocreler fena durmuyo ama denemeden almakta büyk bi risk iste :1closedeyes:

sedef canım lens gözüne büyük gelmiş gözünün çapı daha küçük sanırım. yoksa nc süper bir renk. kolaylıkla satabilirsin bence. üzülme sakın.

hidrocor mel çok açıyor canım.

cor serisini sevmiyorum pinax illede çember olsun diyorum lenste evt ocrede güzel renk gelde işin içinden çık nc cahrm mel mi cahrm ocre mi zaten kararsızın tekiyim pinax nc melin gelince hemen resim lüften bombe ne kadar mevcut bize söyle artık esmeralda da gözümde bilye var gibi olmuştum en nefret ettiğim şey bombe olayı yoksa freshlok color blends serisinin green ve pure hazel rengi çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…