- Konu Sahibi White Mocha
- #2.361
solotica nc mellerim..
sedef neden böle durmuş sanki gözünde katarakt var gibi şimdiye kadar ilk defa böle nc mel görüyorum acaba boyama hatası mı sana denk gelen ne yapacaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
solotica nc mellerim..
solotica nc mellerim..
yaa nc mel pek acmamıs sanki göz rengini ben daha canlı bekliyordum CADIARZU
bende nc. mel ismarladim kizlar ya... ya iyi durmazsa? geri de gönderemem öfffffff
ya bende anlamadım benim gözlerim koyu kahve .nc en acan seri dedi vietnam bende aldım deneyemedimki ne bileyim.kötu mu olmuş
Ya kızlar nc mel gözleri bal rengi olanlarda süper sonuç veriyor aşağıdaki resimdeki kızın gözleri bal rengi normalde nc mel acayip güzel durmuş onda görünce bende almayı düşünmeye başladım ama gözlerim bal rengi değil bende de iyi durmazsa diye gözüm korktu açıkcası ... :umursamaz:
sedef kız hızır gibi yetiştin iptal ettim tam kargoya verileceği gün nc melleri hiç kimsede böle bir görüntü olmamış bir tek sende var büyük mü geldi boyama hatası mı söylesene boşuna mı iptal ettim üf birde cahrm mel mi nc mu kızlar güzell ve en çok gözrengini açana beğendiğiniz hangisi