Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Sizce koyu renk göze ıce mi topazio mu dersiniz? yeşile çalmasın açık mavi gibi dursun istiyorumda:asigim:

gözler koyu renk ise topazio mavi oluyor eger ela bal rei ise topazio yesile dönüyor yerimseniben
buarada ıce solotica lensler içinde en begenmediğim renk grafite ondan daha güzel bence :hulya:

gözler koyu renk ise topazio mavi oluyor eger ela bal rei ise topazio yesile dönüyor yerimseniben
buarada ıce solotica lensler içinde en begenmediğim renk grafite ondan daha güzel bence :hulya:
sağol canım a.s. bu mavilik grey_mavi gibi mi ben o tarz bir renk düşlüuorumda CADIARZU

merhaba arkadaşlar,sadece 3 ay önce aldığım ve neredeyse hiç kullanmadığım solotica hidrocor mel lerimi charme mel ile değiştirebilirim,ilginize

solotica hidrocor grafite cnm ben mavi renklerden pek haberdar değilim ama
bu lens topaziodan sonra en güzel mavi bence tabi gözde böyle duruyorsa
yerimseniben

arzu(vetmen) nerdesin msnen hep kapalı cahrm mel düşünüyorum fakat flashı görüntülermiş fotodakiler flashsız mel pek belli olmuyor diyenler var coruda pek sevmiyorum nc mu açıyor en fazla gözü cahrm mel mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…