Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

solist evet numaralı olanlarıda var
türkiyede gittigidiyorda satılıor mesela. burda vetman10 arkadasımız renk secenegine ve
tüm sorularına yardımcı oluyor
sen hangi renk arıyorsun yerimseniben

canım bosness dediğinz baynın resmde gsterd yeşil istiorum çok doğal duruolar hoşuma gtti netten resmleere baktğmdada gzeller baya ancak netten sipariş edilme olayı lenslerin ne kadar sağlıklı olduğu konsuunda beni şüpheye düşürmedi değil.para brktrip almak istiorum bakıorum canm a.s.

ayy pardon artık yasaklandımı hbrm yoktu :kedi:

ya buarada solist gsterd yeşil hangi renk yahu

ayrıca benim gördüğüm kadarıyla bossness bütün forumlara resim koyan arkadaşların resimlerini alıp kendi dükkanına koymuştu ve ben orda bi arkadaşımızın resmini gördüm. esmeralda kullanan bütün arkadaşlar girip sayfaya baksınlar kendi resimlerinin kullanılıyor olma ihtimali çok yüksek çünkü.

okypete ,siz vetmanınızı itsbeautyden çekerseniz ben de buraya yazmam...
vetmancıgınız oraya yazdıgı müddetçe ben de yazacagım...
ayrıca hakkımda bildiginiz ve duydugunuz herşey yalan oldugu gibi resimlerinizi satışımda kullandıgım da yalan:) amma dedikodu dönmüş ya hayret :)

bak ,bossness ben o forumda ne yazdığını , dün gibi hatırlıyorum,bize ve kkya ettiğin lafları..oradaydım yaşadım şahit oldum. ben ve kıvılcımdı orada linç edilen.duyma vede bilme değil sadece orada olma ve yaşama..
kk için demediğin kalmamıştı. benim şaştığım ,bunları yazdıktan sonra o kadar atıp tuttuğun bu siteye gelip yazman.
olayımızın, vetman olmadığını çok iyi biliyorsun. ben ve kıvılcımın sana kızgınlığı ,senin ve yandaşlarının o sitede bize sırf kklı diye yaptıklarınız.
kkya geri dönün, burada istenmiyorsunuz diye yazıp,zaten oraya girmemde yazmamda deyip kk üyelerine atıp tutmandı.
ve birden bakıyoruz şokkkk,bunları diyen bossnes burada.
tepkimizin oldukça da haklı olduğunu anlaman gerekir aslında.
bizim yerimizde kim olsa seni burada gören,aynı tepkiyi gösterirdi.
dipnot:
dedikodu değil sadece yaşananlar ve yaşadıklarımız yazıldı buraya ,,,
benim ve kıvılcımın.

dedikodu dönmedi ben gördüm orda bi arkadaşımın resmini. hatta bikaç kişiye sordum ama kim olduğunu hatırlayamadığımdan olayı ortaya çıkartamadım. eğer hala hatırlamadıysanız biraz resmi hatırlatayım size, siyah saçlı bi bayan, arabada çekilmiş bir foto. gözünde esmeralda var. işimiz yok da sizin dedikodunuzu mu döndüreceğiz. ben google'da solotica resimleri ararken sizin dükkanınızı gördüm ve arkadaşımın resmini gördüm orda. olay bu kadar basit. ama kaldırmışsınız resmi bravo.

inanmıyorum gercekten cok sasırdım o arkadasın yazdıklarını okudugumda cok sinirlenmıstim kadınlar kulubundekı insanlar hakkındakı yazdıkları gercekten hiç hos seyler degildi ...bosness ben insanları sizin gibi oraya ya da buraya uye olanlar diye ayıramıyorum biz zamanda hiçbir uyeye aaa sen su foruma uyesin diye dıslamadık herkese elimizden geldigince yardımcı olamaya calıstık gerek ozel mesajla gerekse forumda ...
biz butun kk lar adına bir ozur bekliyoruz

Son düzenleme:
eger burdaki yüklenen özel resimler kopyalanip satis amacli kulllaniliyorsa ben lenslerimin fotosunu cekip buraya koymam yasakkelime ayip ayip aaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…