Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sanırım gözleriniz mikrop kapmış. bu mikrop lenstede vardır. o lensleri artık kullanmayın. vede bir göz damlası alın mutlaka. eczacı size yardımcı olur bu konuda.

Kızlar ya bana acilen lens rengini koyulaştıran solüsyon lazım arkadaşların bi kısmı opti free diyor bi kısmı opti free ile çok bi değişim olmaz diyor kafam karıştı benimde...:bbo: Sizce ne yapsam lens rengini koyulaştırmak için hangi solüsyon uygun olur en çabuk hangisi koyulaştırır? Bide solüsyonun içinde ne kadar tutuldugunda lens rengi koyulaşmış oluyor, bariz bir koyulaşma oluyor değil mi...

cnm opti free hemen koyulaştırmaz. benim mellerim 4 aydır hiç renk değiştirmedi. ama freshlooklar 6 ayda inanılmaz koyulaşmış. yazni opti free uzun bir süre sonucunda koyulaştırıyor.

Yaa hangi solüsyon koyulaştırır peki hemen, kısa bir süre içerisinde koyulaşırsa çok iyi olur ...yerimseniben

bunu denemeden alabilirsin. gerçekten güzel duruyor. alkisalkisalkis ama ben amazonun öbür renklerini hiç sevmiyorum sadece bunu. ayrıca sophistic in kısa süreli lensleri bunlar ama bence renkleri de tonları da benzemiyor. kafamçokkarıştı

Crystacım amazonları Konyada nerden aldın zafer tramvay duragının tam karşısında kocaman bir lens mağazası var hani ordan mı? bi iki haftaya bende Konyada olacam alim ordan bende ...

evet optilens adısı da. konyada hep ordan alıyorum ben. istediğim kadar da deniyorum şirinem :1hug: ama soloticadan sonra heralde pek sık görüşmeyiz onlarla :) ama amazon mavilerim eskirse gene alırım. ha bu arada bu amazonun bi de sky blue diye koyu mavisi çıkmış o değil dikkat et canımcım.lmaz:

Bende göz nezlesi olmuştm gözümde sıvılar vardı sarı renk böyle göz bebeğine geldiği zaman bende öyle görüyordum bi süre takmadım lensi geçti bu arada geçmiş olsn
:kedi:

konjüktüvit olmuşsun bazen bana da olur. lense ara verince geçer geçmiş olsun sengözlerimebaksanab

Evet bencede gördüğüm sophisticlerle amazonlar arasında ton farkı var ben yeşil manyağı oldugum için amazon green siparişi verdim begenmezsemde çok bişi değil zatenkaydirigubbakcemile3 sonrada amazon mavisi sipariş edecem direk amazon blue diycem o zaman dimi sipariş ederken, amazon blue çok açık bi renk olmasın hayalete dönmiyim sonra quartzolar gibi delikafadulden Forumda bi arkadaşın amazonun sky blue su baya açık renk görünüyor amazon blue dahamı açık canım aslında çözünürlüğü iyi olan yakın bi resim koysan çok sevinirimmm alkisalkisalkis
Burda amazon sky blue baya açık renk görünüyor değilmi?İkinciside sophistic magic blue amazon blue ile fark varmı canım arasında amazon blue bunlardan açık renk mi...CADIARZU Çok soru sordum galiba :roflol:

Eklentiler

• $amazon sky blue.JPG
    20,5 KB · Görüntüleme: 280
Ya kızlar az önce gördüm Şebnem Kısaparmağında gözleri lensmiş:1shok: Ben kendi gözleri sanıyodum bakın her resimde farklı lens takmış daha bi çok farklı lensle fotografı var, açık mavi olanını ben çok begendim ama koyu olanı begenmedim çok damarlı açık mavi olan hangi lenstir sizce???(ilk resim)CADIARZU

Eklentiler

• $sebnem_kisaparmak.jpg
    13,4 KB · Görüntüleme: 278
  • $sebnemkisaparmak.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 518
  • $1988 temmuz şebnem kısaparmak.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 1.583
yakamozzcum sadece mavi de.alırken. açık bi mavi değil ama mesela freshlookun safir mavisi gibi de değil. çok tatlı ve gerçek bi mavi. yani doğal. normalde de olan bi göz rengi. ve pırıl pırıl görünüyor. ben gözleri matlaştıran lensleri sevmiyorum. yeşilinde biraz öyle olmuştu bana. inşallah sende güzel durur. amazonun yeşili quartzoya benziyor. ya da bana öyle geldi. ben 2 sefer kullandım. aynaya bakamadığımı farkettiğim için bi daha denemedim. mavisi gerçekten güzel. daha yakın resim bulursam eklerim. ya da senin için takıp çekerim canım. kaydirigubbakcemile5

amazonun mavisini bende denedim. çok beğenmiştim. maalesef göz numaram yüksek olduğu için alamadım. renk çok güzel. tabii,sophistikte olduğu gibi bunlardada damarlanmalar var. ama yinede güzel duruyor.

açık mavi güzel evet. diğeri bence b&l. benim en sevmediğim lenstir. kendileri. hem dokusu çok damarlıdır hem de rahatsızdır. kayar batar hayatını kabusa çevirir.kötükedihüso ama kötü lensli resimde kirpikleri çok güselmiş ya rimeli ne acaba CADIARZU

işte bulabildiğim amazon mavi resimleri. (koyu kahverengi gözde).

Eklentiler

• $101_0099!!.JPG
    28,5 KB · Görüntüleme: 188
  • $101_0059!.JPG
    26,1 KB · Görüntüleme: 180
  • $100_9748!.JPG
    34,1 KB · Görüntüleme: 239
  • $100_9535!.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 244
  • $100_9085!.JPG
    22,8 KB · Görüntüleme: 202
vetmancım nerelere kayboldun? :sm_confused:

Merhaba crystacım burdayım dün biraz işim verdı pek nete giremedim.Şebnem kısaparmağın gözleri lens evet bende biliyorum ama çok yakışıyor herkez kendi gözü zannediyor.Hatta Spikerlerin çoğu renkli lens kullanıyor dikkat ediyorum.Şebnem Kısaparmağın lensleri bence kesinlikle şu anda üretimi durdurulan cibavisionun ürettiği Elegance olmalı.Hatta onun Baby blue rengini yıllardır kullananlar hala bana bulup bulamayacağımı soruyorlar ama malesef o lensin üretimi durduruldu ve bende bazı arkadaşlar için aramama rağmen hiçbir yerde bulamadım.Ama Elegance alternatif olarak natural touch marka babyblue rengi var ve bizde elegance yerine Amerikadan o rengi getirttim.Çünkü Natural touchlarda Türkiyede yok.Amazon bende kullandım mavisi güzel yakamozcum fena değil ama kısa süreli olduğu içi çok çabuk bitti süresi :)Doğru dürüst kullanamadım.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…