• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar sizin için gecenin ikisinde van kedisi gibi oldum sizin için. Hidrocharm Ocreli gözüme yeşil Natural Colours Marineli gözümede mavi far sürdüm. Arkhenciğim bu fotoğraf senin için aradım koyu renk gözde ocre fotoğraflarını beğenemeyince açtım birini senin için çektim fotoğrafını buyur koyu kahve gözde charm ocre:) Bazıları n.c. marine turkuaz desede süper mavi bir renk bence. Yarın daha net fotoğraflarını koyacağım.

marineocre.jpg

marineocre1.jpg

yalnız gözün çapı da önemli sanırım herkes de charmlar bu kadar güzel durmayabilir,o siyah limbal ring beni çok korkutuyor dideme gerçekten çok yakışmış ve inanılmaz doğal duruyor

Kızlar gece nin sahurunda bir sürü lens takıp çıkarınca gözlerim şişti ve kızardı biraz kusura bakmayın ama başlığımız şenlensin

esmeralda.jpg

kafamçokkarıştıvetmancığım hepsi çoookk güzel sen bizi çıldırtmak mı istiyorsun
ama sende en çok esmeraldayı beğendimm şuraya bak kendi orjinal gözün gibi

Arkhenciğim n.c de charm da aynı ebatta ikiside gözümde. Topazioda aynı çapta. Topazioyu kullanabiliyorsan charmıda çok rahatlıkla kullanabilirsin. Sorun olmaz. Ayrıca topazionun sende duruşuna bayılıyorum. Seninde kirpiklerin çok güzel. Kaşların kendi rengimi? Harika bir rengi var. Çok koyu kaşlı biri olarak özeniyorum ama:)

sağol canımm gecenin bu saati terapi gibisin vallahi,benim de kaşlarım seninkinin renginde ama saçlar sarı olunca mecburen boyuyorum tabi :)) orjinal değill

Back
X