• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

vetman ,arkhen , soloticalar müthiş durmuş ikinizdede. zaten dideemde de,daliahta da , muhteşem duruyor meller. .bu resimleri görmek,benim içinde iyi oldu...
vetman o kirpikler ne öyle. maşallah:nazar:..
vetmancığım. bir şey soracağım. nc grafite ve hidrocharme grafite arasında ton farkı varmı. yani hangisi gözde daha açık renk, duruyor....

Son düzenleyen: Moderatör:
okypetecim bence sen patlat bi charme grafite :))
Nc zaten kullanıyorsun, hare de seven birisin, charmı çok beğeneceğini düşünüyorum.
vetman bir resimde bir gözüne nc bir gözüne charme takmış. ikiside aynı doğallıkta hemen hemen ama charme biraz daha büyük ve dikkat çekici durmuş bence.
bu arada vetmana çok teşekkürler. ocre ve melleri merak edenler kararsız kalanlar için dün gece yeni açtı kendisine..

yeşim bu arada nc verde resimleri bu başlıkta var. fakat şişenin içinde durduğu şeklini görebilirsin ancak. aramızda şimdilik verde kullanıcısı yok çünkü.

okypetecim bence sen patlat bi charme grafite :))
Nc zaten kullanıyorsun, hare de seven birisin, charmı çok beğeneceğini düşünüyorum.
vetman bir resimde bir gözüne nc bir gözüne charme takmış. ikiside aynı doğallıkta hemen hemen ama charme biraz daha büyük ve dikkat çekici durmuş bence.
bu arada vetmana çok teşekkürler. ocre ve melleri merak edenler kararsız kalanlar için dün gece yeni açtı kendisine..

yeşim bu arada nc verde resimleri bu başlıkta var. fakat şişenin içinde durduğu şeklini görebilirsin ancak. aramızda şimdilik verde kullanıcısı yok çünkü.
dideemciğim, patlatacağım sanırım grafite. charme ın göz irisini büyütmesi hoşuma gitti. çok severim ,bebeklerin gözlerinin irisi büyüktür ya. o yüzdende çok dikkat çeker ve güzel durur. irisin büyük olmasıda öyle bir görüntü veriyor insana..
sadece charmeda ton daha koyumu olur diye korkuyorum. çünkü daha koyulmasını istemiyorum.....

vetman ,arkhen , soloticalar müthiş durmuş ikinizdede. zaten dideemde de,daliahta da , muhteşem duruyor meller. .bu resimleri görmek,benim içinde iyi oldu...
vetman o kirpikler ne öyle. maşallah:nazar:..
vetmancığım. bir şey soracağım. nc grafite ve hidrocharme grafite arasında ton farkı varmı. yani hangisi gözde daha açık renk, duruyor....

Canım çok yakında grafite de sipariş verdim kendime. n.c grafite aldım. Yakında resimlerini eklerim. Şimdi yoldalar. Ayrıca mellerimden biliyorum bariz çok büyük bir ton farkı yok aralarında. Bu nedenle harenin kalın yada ince olması pek bir şey değiştirmiyor. Hidrocharm sadece gözleri birazcık daha iri gösteriyor o kadar. Çemberin kalınlığından dolayı çok az koyu duruyor gibi gözüküyor ama asla rahatsız edici değil.

ben melin bende asker yeşili gibi durmasından korkuyorum ya
gialloda bende öyle durmuştu zaman zaman renk değişiyordu ama genelde asker yeşili gibiydi ki çok sinir bozucu
adore bi tone yellowda öyle durdu
asker yeşiliyle alakası yok dimi kızlar fotolarda öyle durmuyor ama ben bende öyle durmasından korkuyorum

kıvılcım meli unut sen ...sende beyez tenlisin degil mı mel fln olmaz ...

ocre ya da grafite al derim bu 2 si dısında baskada lense bakma...kesinliklede cevrecesiz olanlara bak

Ya bu charm ocreler ne güzel de duruyor poffff )= Gerçi hala çözemedim ne renk bu ocre ama güzel olduğu kesin alkisalkisalkis

Son düzenleme:
kıvılcım meli unut sen ...sende beyez tenlisin degil mı mel fln olmaz ...

ocre ya da grafite al derim bu 2 si dısında baskada lense bakma...kesinliklede cevrecesiz olanlara bak

aslında saçlarımın rengini açtırmayı da düşünüyorum bu ara
sçaımın rengini açtırınca daha mı soluk gösterir beni meller sizce
canım hidorcor u o yüzden almıyorum soluk gösterir diye ama hidrocharmenin kalın haresinden dolayı belki canlılık katar diye düşündüm

daliahcım cor daha sarı duruyor ama ben haresizx düşünmüyorum canım ya
birde ona benzer giallo kullandım annem sarılık oldum sanmıştı ilk taktığımda kaydirigubbakcemile3

kıvılcım canım ben hidrocor için demıstım onu dusunmuyorsan sorun yok dideme vetman a fln cok yakısmıs sanada yakısır ama dedigim gibi haresiz mel asla dusunme ...sacların cok acıltmayacaksan o dedigin sorun olmaz bence

gene soyleyim ben senin yerinde olsam ya grafite ya da ocre alırım ( haresiz tabiki )

ilk verde kullanıcısı olarak lenslerim geldiğinde eklerim kızlar.. hidrocor verde resimleri vardı ama daha açık duruyordur sanırım nc verde 'den:delphin:

Kızlar nerdesiniz kimse yok ortalarda. Belki fotoğraf yüklersem gelirsiniz:) Gün ışığında çekilmiş n.c. marine, charm mel ve charm ocre resimlerini yükleyeceğim birazdan.

3marinem.jpg

marinem.jpg

5marinem.jpg

ocremel6.jpg

ocremel7.jpg

ocremel2.jpg

Bu resimlerde bir gözümde charm mel diğerinde charm ocre var. Koyu kahve gözümde ben bile ayırt edemedim. Bakalım sizler ne düşünüyorsunuz

marineler süper durmuş yhaa... ama marine bence sadece koyu kahve gözde böle sonuç veriyoo ben bayıldımm. bu arada ocre ve mel ne kadar yakınmış birbine ben ayırt edemiom valla :))

soldaki mel sağdaki ocre tabi :) (vetmancım senin sağ gözün mel yanii, bana göre sol oluyo )

Canım haklısın ama bir metre uzaktan bakınca farkı anlamak imkansız. Koyu gözlerde renkler birbirine çok yakın. Ocrede hafif bir kahve tonu, mel de ise hafif bir yeşil tonu duruyor.

N.c. Marineleri anlatmam imkansızdı. Bu nedenle herkese göstermek istedim. Bence mavi tonundaki en güzel renklerden biri. Hiçde abartılı durmadı bence. Koyu renk gözlüler mavi tonu istiyorlarsa bence kesinlikle öneririm. Topazio gibi pupil boşluğunun çevresinde sarı boyalı kısım yok. pupil boşluğunun çevresi yavaş yavaş kendi göz renginizle bütünleşip resmen kendi göz rengin pupil boşluğuna doğru akıyor:)

Back