• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

vetman charme mellere bayıldım
çok aydınlatıcı bir foto oldu gerçekten
bende gecenin bu saatinde lens forumundayım iyice kafayı yedik kızlar =)))
en yakın zamanda almalıyım bu meli daha fazla dayanamıcam hele şu en son koyduğun fotolardan sonra delikafadulden

vetman charme mellere bayıldım
çok aydınlatıcı bir foto oldu gerçekten
bende gecenin bu saatinde lens forumundayım iyice kafayı yedik kızlar =)))
en yakın zamanda almalıyım bu meli daha fazla dayanamıcam hele şu en son koyduğun fotolardan sonra delikafadulden

Hadi kızlar herkes fotoğraf yüklesin başlığımız şenlensin.delikafadulden

kesinlikle öyle :)) ben de onun gözlerinin rengini çok kıskanıyorum zatenn
bu saatte bizi gaza getirdin vetmancığım kıvılcıma katılıyorum bu fotolar birçok kararsızı tetikleyecek,hepsi ile ilgili netleştim ben de
mesela ocre ile mel arasında sadece ton farkı var gördüğüm kadarıyla,yoksa ikisi de aynı açıklıkta gibi,biri yeşile diğeri elaya bakıyor yanlışım varsa düzeltir misin solotica uzmanı olarak,topiğin hanım ağası ilan ediyorum seniyerimseniben

:)))) valla sizleri online görünce şaşırdım baya :)) tşk ederim bu arada.. ben de mellerimden çok memnunumm..

ocrenin bukadar açacağını sanmıyorum canım
bal rengi gibi durmuş burada gözleri
ama ocre bal rengi değil bildiğim kadarıyla
ama biraz andırıyor bu resimde doğru

:)))) valla sizleri online görünce şaşırdım baya :)) tşk ederim bu arada.. ben de mellerimden çok memnunumm..

Zaten herşey Didemciğimin mel resimlerini yüklemesiyle başladı....

Hoş geldin canım. Koptuk bu gecedelikafadulden

Arkhenciğim haklısın aynen düşündüğün gibi. Sadece biraz ton farkı var. Bu arada mailimi okudun mu?

Hb cnmm.. Bu arada bir fotoda bir gözünde charme ocre dierinde nc marine olan resminde benim renklerden çok gözün boyutu dikkatimi çekti. charme n.c ye göre ne kadar büyük görünüyormuş yha.. gözü baya irileştirmiş.

ocrenin bukadar açacağını sanmıyorum canım
bal rengi gibi durmuş burada gözleri
ama ocre bal rengi değil bildiğim kadarıyla
ama biraz andırıyor bu resimde doğru

Solotica gibi büyük bir firmada zaten 24 çeşit renk varken bir bal rengini nasıl yapamamış ben de hayret ettim. Bunu iddia ediyorlarya çok şaşırdım inan:roflol:

arkhen sen hen sen hala burdamısın yoksa pc başındamı uyudun =))
kararv verdinmi bari cnm hangisini alacağına
ben melde kararlıyım sanırım

Back