• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

çok incesin teşekkür ederim canım.bende çok göze çarpmıycak ama renkli olduğu belli olucak bir renk istiyorum aslında benim göz rengimin 2 ton açığı. flaştan dolayı biraz daha açık duruyodur sanırım...tuba büyüküstünmü ne onun gözrengi için tavsiyedilende bu renkmiydi?

evet tuba büyüküstün için tavsiye edilen renk mel. Vetman da öyle demişti diye hatırlıyorum. Sen vetman gelince ona tekrar danış canım. Ama ben de tuba büyüküstünün gözlerini charme mel e benzetiyorum. bak kendi orjinal göz rengimi koyayım bir de.

hjfsg.jpg

Ben burda hiç bir solotica duruşunu o resimlerdekine benzetemedim zaten :)) sadece mel deil dier renklerde pek benzemiyor ..

evet cnm solotica renkleri katoloğu ama beni çok aydınlatmıyo o katolog. internette solotica diye aratırsan kullanan kişileri direk bulabilirsin ya da youtube da videolarını izle onlar daha doğru bilgiler verir. bu arada senin göz rengin benden açık gibi ece. aynı zamanda esmer olduğun için sana cor da yakışır diye tahmin ediyorum.

şimdi o resimlere bakıyorum.normalde çok kararlıyımdır.inanılmaz zorlanıyorum şu anda karar vermekte!şaşırdım!!!!kendime???

Kızlar geldim. ılk iki resim Natural colours mel. Sonraki 3 resim ise az önce açtığım hidrocharm mellerim. Birazdan da hidrocharm ocreli resimlerimi yükleyeceğim arkhen2 için. Arkhen2 ciğim sırf senin için hidrocharm ocre açtım kendime :) ayrıca diğer arkadaşlarımada fikir olsun. Koyu kahverengi gözde duruşuyla ilgili. Yarın gün ışığında daha güzel fotoğraflar eklerim.

mel1r.jpg

mel3t.jpg

charmmel.jpg

hidrocharmel.jpg

hidrocharmel1.jpg

charmeleri takan sen değilsin tahminim kardeşin olabilirmi??naturellerde çok doğall offf iyice karıştım. ama bi yerden başlamak lazım.

charmeleri takan sen değilsin tahminim kardeşin olabilirmi??naturellerde çok doğall offf iyice karıştım. ama bi yerden başlamak lazım.

Bütün resimler bana aittir. Az önce açtım hidrocharm melleri sizler için. Ocreli resimlerimide yükleyecektim ama artık sabaha kaldı onlar.

kaydirigubbakcemile3aynen katılıyorumm,bu bir çeşit hastalık gibi,hepsinden birer tane almak istiyor insan,bu gidişle hepimizin solotica koleksiyonu olacak

Back
X