• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Solingen Manikür Seti

umitto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2007
60
0
86
İstanbul
Canım KK arkadaşlarım manikür seti almak istiyorum...yakın zamanda almış olan varmı aranızda??? İçinde kaç parça oluyor ve fiyatı ne kadar bilgi verirseniz çok sevinirim. Hepinize şimdiden çok teşekkürler....:içelim:

canım internette satılıyor 35ytl araştırırsan bulursun öptm he bide 99 ytl olanıda var daha ayrıntılı sanırım.....................

canım internette satılıyor 35ytl araştırırsan bulursun öptm he bide 99 ytl olanıda var daha ayrıntılı sanırım.....................
Canım onları gördüm araştırdım fakat fiyatlar çok farklı seninde deiğin gibi birisi 35 birisi 99 ytl.Yani bide güvenemiyorum tabii sipariş vermeye.

fiyat bilmiyorum ama piyasada inanılmaz derecede sahtesi var alırken çok emin olmak lazım yurtdışında bile orjinalden çok sahte gördüm cesaret edip alamadım.iki günde makas,pens gevşiyor törpü eğe gibi oluyor.

geçen gün sordum bende 49 ytl dediler, ama bir kaç yere sormak istedim bende. bilmiyorum orjinalimidir ama çantalıydı ve her bir parçanın üzerinde amblemi vardı cüzdanda da. bende almayı düşünüyorum takip ederim artık burdan..

kızlar solingen mi iyi olanı? ben de almak istiyorum ama hiç bir fikrim yok hangisinin iyi olduğu konusunda. ben mudo ve tepe homeda da görmüştüm ama dediğim gibi iyi olan hangisi hiç bir fikrim yok. bana da yardımcı olun lütfen. alan, bilen varsa paylaşsın bizimle.

fiyat bilmiyorum ama piyasada inanılmaz derecede sahtesi var alırken çok emin olmak lazım yurtdışında bile orjinalden çok sahte gördüm cesaret edip alamadım.iki günde makas,pens gevşiyor törpü eğe gibi oluyor.

Canım nasıl anlıyıcaz sahtesini orjinalini bi bilgin varmı? Paylaşırsan sevinirim canım!

kızlar solingen mi iyi olanı? ben de almak istiyorum ama hiç bir fikrim yok hangisinin iyi olduğu konusunda. ben mudo ve tepe homeda da görmüştüm ama dediğim gibi iyi olan hangisi hiç bir fikrim yok. bana da yardımcı olun lütfen. alan, bilen varsa paylaşsın bizimle.
Canımcım ben Solingen iyi diye biliyorum ama daha iyisi varsa bilmiyorum.Sende araştırıp öğrendiklerini paylaşırsan çok sevinirim canım.

kizlar kücük bir arastirma yaptim sizin icin
fakat bu ürün cok pahali istenilirse taksitede bagliyorlar
100 küsürden basliyor almak isteyenler internetten arasatirma yapabilirler yerimseniben

manıkur makası alması yeterlı bence ıy kalıtede bır pens en ucuzu 45 tl ye alıyodum ama artık 50 oldu fıyatı

selam kızlar bende bı set almak ıstıyorujm nerden alabılırım acaba ? kauforume sordum dısardan alabılırsın ama bıleylı olmasına dıkkat et bıleysız olursa ıslem yapamam dedı. bende anlamıyorum ki :50:
arkadasım netten almıstı uygun bıseye 20 tl falan. kuafor ben bununla yapamam dedı yapmadı. :50:

ben solingen kullanıyorum birkaç senedir, memnunum.
bence sahte olup olmadğını fiyatından anlarsın çünkü solingen pahalı oluyor.
bak burada var: Hepsiburada.com | solingen
benimki nikel et pensi olan galiba.

bu arada aldığında açıp kapatırken çok sert olabilir. biraz yağ sürüp yumuşatabilirsin.
kullandıkça da açılacak zaten.

Back