• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama solgun bir cilde hangi renk ?

ben aynı bu renginden boyamıştım.dore kahve gibi duruyor.bir de bunla boyamadan önce saçımda voila 5.8 vardı bunla boyandığında bi ton açılmıştı saç rengim.dipler ayrı uçlar ayrı olmamıştı.her yer eşit şekilde boyanmıştı.
nesca acaba bi fotografın var mı bu boyayla boyanmıs ya da sunu sorayım ben cok acık olmasın istiyorum kutudaki gibi oluyor mu renk? voilanın yeni kutusunda bu kızın resmi var

sarı cok solgun gösterir canım.. karamel,bakır, cikolata sıcak renkler tenini yumusatır.. siyahımsı renkler. yüzünü sertleştirir.. karamel, bal köpüğü palette ışıltılı kahve öneririm o ten,i cok sıcak gösteriyorr..

nesca acaba bi fotografın var mı bu boyayla boyanmıs ya da sunu sorayım ben cok acık olmasın istiyorum kutudaki gibi oluyor mu renk? voilanın yeni kutusunda bu kızın resmi var

canım yeni gördüm yazdığını.o boyayla hiç resmim yok malesef.kutudakine yakın bi renk oluyor açık bi renk olmuyor.bildiğin açık kahve ama altın ışıltıları var sanki.voilanın kataloğuna da bi bak derim almadan önce.katalogtakinin aynısı çıkıyor ne daha açık ne daha koyu.voilanın yeni serisi çok başarılı geldi bana.eğer voila alıp boyarsan bişeye dikkat etmelisin ama.içinden çıkan renk sabitleyiciyi diplerine sürmek yerine saçlarının uçlarına sürmelisin.çünkü uçlar daha çabuk açılıyor boya ordan daha kolay akıyor.böylece daha uzun süre dayanır boya solmadan akmadan.

Back